2777
2789
عنوان

همسرتون روزای که بیکاره با شما و بچتون وقت میگذرونه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم چرا دوباره میخوای از ایشون مسولیت پذیر نیست بچه دار بشی آهااان؟ (پیرو تاپیک های قبلت)

ما سه چهار ماه پیش ی دعوا داشتیم تاپیک های قبل برای قبل از دعواست ... و بخاطر یسری مشکلات جسمی و نظر پزشکم اقدام بودم 

دیگه اقدام نیستم☺️

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

ما سه چهار ماه پیش ی دعوا داشتیم تاپیک های قبل برای قبل از دعواست ... و بخاطر یسری مشکلات جسمی و نظر ...

بله عزیزم

کاربری شما رو یادمه

(شوهرتون خود زنی کرده بود انداختن گردن شما) 

به خاطر همین از اینکه تو اقدام بودید تعجب کردم

لایک ها رو رُند میکنم🤭

بله عزیزمکاربری شما رو یادمه(شوهرتون خود زنی کرده بود انداختن گردن شما) به خاطر همین از اینکه تو اقد ...

نه گلم بعد اون اقدام نبودم ، شوهرم هرچقدر میگم جلوگیری نمیکنه ولی منم چون تنبلی تخمدان دارم دیگه دنبال درمان نیستم که باردار نشم

بخاطر زخم معده هم اصلا نمیتونم دارو هورمونی مصرف کنم

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...