2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرمو ول کنم آیا

234 بازدید | 21 پست

خانوما نمی‌دونم چکار کنم خیلی شرایطم داغون شده شوهرم قبلا بارها بهم خیانت کرده دوسم نداره کلا ازم ناراضیه و منو نمی‌خواد اما انگار مجبوری باهام مونده بخاطر بچه و بارها ازم خواسته جدا بشیم من قبول نکردم چون دلایل زیادی دارم واسه موندن مهم ترینش بچم شوهر من وضع مالیش خوبه و الان دوسه ماهیه مقدار خیلی زیادی پول ازش بالا کشیدن ب اصطلاح کلاهبرداری کردن و منم باید باهاش تو پروسه دادگاه و شکایت همراهی کنم چون خیلی چیزاش بنام منه حساب و کارتخوان و سند اما هیچوقت پیش هیچکس حتی اینجا نگفتم 

ولی باید برم چون عملا شاکی منم از حسابای من پول رفته من تا اینجاشم بخاطر وجدان خودم پولاشو بالا نکشیدم و نرفتم با وجود خیانت اما خب منم شرایط طلاق گرفتن نداشتم ب دلایلی و اصلا خوشم نمیومد خودم کاری کنم ک بین مردم بگن فلانی تیغ زن بود خواستم خدا حقمو بگیره ک الان این بلا سرش اومد اما خوشحال نیستم نمی‌دونم چکار کنم ولش کنم برم اونوقت بچمو چکار کنم بمونم هم کمکش کنم پولاشو بگیره باز خیانت کنه چه کنم🥲

شما اول به ما یاد بده که چیکار کنیم شوهرمون چیزی بنام مون کنه

عزیزم من کاری نکردم خودش بنامم کرده اتفاقا هیچ اعتمادی بهم نداشت چون دوسه سال پیش مهریه اجرا گذاشتم نه چیزی بنام خودش میکرد نه من اما اتفاقی از پارسال دوسه تا مورد پیش اومد بنام من کرد و از حسابای من استفاده می‌کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم خب . شما با توجه به شرایط خودت میگی میمونم . من باشم در هر صورت طلاق میگیرم چون مرد خیانتکار درست بشو نیست طعم کثیف خیانت زیر زبونشه دیگ

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

چی بگم خب . شما با توجه به شرایط خودت میگی میمونم . من باشم در هر صورت طلاق میگیرم چون مرد خیانتکار ...

همین باعث شده ک الان ب فکر طلاق باشم با وجود شرایط بدی ک دارم و اینکه خانوادم شاید استقبال نکنن از طلاقم و خودمو دختر اذیت شیم اما از خیانت مجددش ب شدت می‌ترسم😭😭