2777
2789
عنوان

سرطان دهانه رحم؟؟؟توروخدا کمک.....

115313 بازدید | 45 پست

سلام دوستان میشه لطفا کمکم کنید.....من خیلی وقته ک دوره قاعدگیم نامنظم شده...حتی شده تو ماه ۲بار پ شدم!پارسال دی ماه تقریبا اولین باری بود ک ۲بار تو ی ماه شدم.....اما ۲_۳ماه گذشته تغیراتم توجهمو خیلی جلب کرده! پ نامنظم...لکه بینی های مکرر...توماه۲بار شدن....مخصوصا اخرین سری ها ک بعد از ارگاسم کلیتوریسی دچار لکی بینی و خون اب میشم و اگ بازم ارگاسم شم بیشتر میشه و بیشتر میشه تا حالت پریوپ بگیره......و اینم بگم ک من هیچ دردی نه تو قاعدگی نه تو نزدیکی نه موقع لک بینی ندارم!! تازگیام حس میکنم هورمونام بهم ریخته مو زائد دراوردم چاقترشدم و پرخاشگرتر و تنبل تر.......این لکه بینی بعد ارگاسم و نامنظمی پ بدجور نگران و خستم کرده.....کسی تجربه مشابه داره و میدونه دلیلش چیه؟؟؟.......

سعی کردم همه رو تو ی پست بنویسم..درضمن من یکساله ازدواج کردم و بچه ندارم

اقا لایک نکنید اه......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخود فکر بد ب دلت راه نده هیچی نیس این مطالب اینترنتی هم نخون نهایتش برو دکتر ی تست پاپ اسمیر بد ...

اخ گفتی باران جون....انقد مطلبای مختلف خوندم ک خودمم یجورایی وسواس نسبت ب بیماری ها دارم!!!!البته علایمی ک گفتم کاملا درست بود و پیازداغشو زیاد نکردم

اقا لایک نکنید اه......

اینای که نوشتی من هم دارم ولی سرطان ندارم  ضخامت رحم دارم و فیبرم

سرطان دهانه رحم بیشتر مال اونایی هست که سنشون بالاست یا تعدد شریک جنسی دارن

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

منم همین علامت ها رو داشتم قبلا.اون موقع پلیپ رحمی داشتم.اما الان خوب شدم چون کورتاژ کردم برطرف شد.البته بخاطر پلیپ کورتاژ نکرده بودم.

بلاتکلیف مانده ام میان آدمها،آدمند یا بازیگر.ومن لابه لای این همه آدم دچار غربتم!!!!

عزیزم شما مگر پاپ اسمیر رو هر شش ماه انجام نمیدید؟ حالا شش ماه یکبار هم نه...لااقل سالی یکبار بعد از ازدواج حتما باید انجام بدید..سرطان رحم هم خیلی ربطی به سن و سال نداره من دختر بیست و چند ساله دیدم که دچار شده...این علائم میتونه خدایی نکرده نشونه سرطان باشه میتونه یک چیز ساده تر هم باشه ولی مساله اینجاس که اینا رو ما نمیتونیم تشخیص بدیم همین عصر امروز برید دکتر...

سلام دوست عزیزم.پزشک فوق تخصصشم انقدر سریع تشخیص کنسر دهانه رحم نمیذاره...چند سالتونه؟ به یک متخصص زنان مراجعه کنید و اطلاعات دقیقو بهش بدید.یه ازمایش ساده میگیره و احتمالا پاپ اسمیر.نگران نباشید.

همه اینایی که گفتی لزوما نشانه سرطان نیست پولیپ رحم فیبروم وخیلی چیزهای دیگه هم همین علایم رو ایجاد می کنن اینجا نمی تونی به جواب برسی برو دکتر با ازمایش و سونوگرافی همه چی معلوم میشه

[QUOTE=55448770]عزیزم شما مگر پاپ اسمیر رو هر شش ماه انجام نمیدید؟ حالا شش ماه یکبار هم نه...لااقل سالی یکبار بعد از ...[/QUOT

مرسی عزیزم ولی کسی درمورد ازمایش های پاپ اسمیر و کلا مسائل زنان و عفونت ها و اینا اینک باید هر ۶ماه چکاپ شم چیزی ب من نگفته بود!نه مادرم نه حتی خواهرام ک متاهلن و خیر سرشون تحصیل کردن......همین ازمایش پاپ اسمیرم همین دیشب فهمیدم وجود داره و اصلا چی هس. تو نت خوندم....من ۲۰سالم شده چندروز پیش......

ممنون میشم درمورد چیزایی ک لازمه بدونم بهم بگین!حداقل اسمشو بگین خودم تو اینترنت سرچ میکنم..مرسی

اقا لایک نکنید اه......