کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید پوست پرتقالی روی سینه تا چه حد خطرناکه شما هم داریش ؟
ببین پوست پرتقالی صرفا نمیتونه دلیل سرطان باشه دور از جونت باید تمام فاکتورها رو داشته باشی من کیست دارم با توده پوست سینه منم پوست پرتقالیه رفتم سونو دادم بعدش مامو دادم گفت کیسته که همتون دارین اصلا نترس چون پول نداری ببین با دفترچت بر حسب بیمه ای که داری کدوم بیمارستان دستگاه سونو داره یه نوبت بگیر ممکنه طول بکشه تا نوبتت بشه اما اشکالی نداره میری سونو میدی مشخص میشه زود نگو سرطان
روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید