2777
2789

خب بروووو دکترررر یزیددددددد

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمترین عامل تایید کننده‌ی بیماری ها آزمایشات و نمونه برداریه.

صرفا با داشتن چندتا از علائم نمیشه گفت شما بیمارید

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

پول ندارم فعلا بیوسپی سینه با سوزنه؟

نه اگه بیمه ای بیمارستانا دستگاه سونوگرافی دارن نمیخواد بری مرکزشون که هزینت زیاد بشه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

پول ندارم فعلا بیوسپی سینه با سوزنه؟

حالا که هیچ سونویی ندادی چرا میبریو میدوزی پیش رفتی تا بیوپسی اول سونو رو بده 

نه اگه بیمه ای بیمارستانا دستگاه سونوگرافی دارن نمیخواد بری مرکزشون که هزینت زیاد بشه

ببخشید پوست پرتقالی روی سینه تا چه حد خطرناکه شما هم داریش ؟

جبر جغرافیا حقیقته محضه 

حالا که هیچ سونویی ندادی چرا میبریو میدوزی پیش رفتی تا بیوپسی اول سونو رو بده

البته کیست تخمدان دارم روی سینه ام چند تا مو کلفت هست ولی اکثریت نازکن خب بعد از اون جایی که مو ها در اومده سینه ام دون دون شده

جبر جغرافیا حقیقته محضه 

ببخشید پوست پرتقالی روی سینه تا چه حد خطرناکه شما هم داریش ؟

ببین پوست پرتقالی صرفا نمیتونه دلیل سرطان باشه دور از جونت باید تمام فاکتورها رو داشته باشی من کیست دارم با توده پوست سینه منم پوست پرتقالیه رفتم سونو دادم بعدش مامو دادم گفت کیسته که همتون دارین اصلا نترس چون پول نداری ببین با دفترچت بر حسب بیمه ای که داری کدوم بیمارستان دستگاه سونو داره یه نوبت بگیر ممکنه طول بکشه تا نوبتت بشه اما اشکالی نداره میری سونو میدی مشخص میشه زود نگو سرطان