2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترم قبل که بیشتر نمونه بود ولی شانسیه فقط مراقب باش کتاب تغییر نکرده باشه 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

یه دور کتاب روزنامه وار می خونم نه این که بخوام وسواس خرج بدم...۱۰ دوره نمونه سوال...جزوه هم هست اونا رو می خونم.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

دیگه کتاب نخونم ؟ از خود نمونه سوال میاد ؟ چه رشته ای هستی . مترجمی زبان هم میتونم فقط با نمونه سوال ...

من حسابداری بودم .خودم هم‌کتاب میخوندم هم‌نمونه سوال نمره هام خوب بود ... اما برای فقط قبولی نمونه سوال کفایت میکنه

یه درسی رو من نمونه سوال فقط خوندم بدون میان ترم ۱۸ شده بودم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

چه رشته ای ؟

حقوق

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عه چه خوب چه رشته ای هستی

گفتم عزیزم حقوق.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من حسابداری بودم .خودم هم‌کتاب میخوندم هم‌نمونه سوال نمره هام خوب بود ... اما برای فقط قبولی نمونه س ...

مترجمی زبان بردارم . بنطرت فقط با خوندن نمونه مبتونم پاس کنم ؟