2777
2789

بچه ها امروز یکی از دوستام که هم کلاسی دانشگاهمه میگفت

که یکی از اشناهاشون که تو یکی از موسسه های مطرح کنکوری هست گفته بهش هم خودت هم همکلاسیات بیاین هم بگین با مشاوره ماها تونستین قبول بشین(بعد از چند سال😂) و دوره های مشاوره میزاریم یه پول خوبی هم میدیم بیاین بعنوان مشاور کار کنین..گرچه قبلا هم این اتفاق افتاد و گول خوردیم ولی خدایی فهمیدیم نمیتونسم زدیم بیرون😂.اینو گفتم از پشت پرده موسسه ها که فقط اسم در کردن چیه واقعا..خواهش میکنم مواظب باشید دانشجو جماعت حتی اگر نفر اول پزشکی شهید بهشتی هم باشه نمیتونه مشاور مخصوص و کاربلد باشه...اول نداشتن وقت و دوم عدم تجربه و مهارت...حالا راهنمایی گرفتن و راهنمایی  کردن بحثش با مشاوره یکسال شدن فرق داره..

سوال کنکوری یا اگر پزشکی درمانی دارید بپرسید تا حد علم و توانم پاسخ میدم

موفق باشین

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم و تجربه های شخصی کنکوریم رو در اختیارتون میزارم البته فقط تجربه یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا اینو بدونید که مشاور نیستم فقط راهنمایی میکنم پس سوالات تخصصی نپرسیدازمن و از یک از مشاور تحصیلی بپرسید..خانم دکتر خیلی مهربونی میشم حتما و اردو های جهادی هم میرم.عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم