2777
2789

شوهرم بیرون میره من اصلا بهش زنگ نمیزنم کجایی چیکار کردی اصلا کنترلش نمیکنم مشکلم اینجاست مثلا میاد خونه زنگ در رو میزنه من و بچه ها منتظرش میمونیم بیاد تو خونه میشه نیم ساعت یک ساعت نمیاد توخونه بعد دیگه ما در واحد رو میبندیم میایم تو خونه بعد میاد میگم کجا بودی؟ ما خیلی منتظر شدیم اصلا نگران شدیم 

میگه رفتم خونه بابام

( تو یه ساختمونیم با پدرش و خواهرهاش) 

یا مثلا عصر هست یهو غیب میشه باز بچه ها هی میگن بابا کو بابا کو میگم شاید رفته خونه آقاجون بعد میفهمیم رفته یه پیج از بیرون خریده و اومده وقتی بهش میگم مثلا فکر میکنی اگر به من یه خبر بدی من میخوام برم بیرون یه پیچ بخرم من جلوی پیچ خریدنت رو میگیرم؟! خب یه خبر بده

یا چند شب پیش از بیرون اومدیم رفته ماشین رو پارک کنه دو ساعت نیومد توخونه ساعت تقریبا ۱۲شب شد

اخه همیشه ۱۱میخوابیم دیگه خیلیییییی نگران شدم رفتم در ساختمان ببینم کجاست دیدم در روهم باز گذاشته بعد شنیدم صداش از خونه خواهرش میاد میگم خب بنده خدا یه خبر بده فقط کجایی

بعد ادامو‌در میاره میگه دزد اومد من ادم گنده را برد

یا میخواد بره سرکار ادامو درمیاره من دارم میرم بیرون با اجازه شما

خیلی لجم میگیره از این رفتارش ( اصلا نمیگم کجا برو کجا نرو فقط میگم یه خبر بده الان میرم از خونه بیرون)

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

وا😐

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول باید عادتش می‌دادی 

اول رابطه مث تربیت کردنه بچه‌س

منعطفن هر چی بخوای انجام میدن کم کم عادت میشه براشون

بهش بگو خبرم کن عزیزم مث همین که من هر جا برم خبرت میکنم که نگران منو بچه ها نشی فکرت هزار جا نره 

ی کمی رو مخه ولی اشکال نداره احتمالا قصد انجام اونکارو نداره یهو تصمیم میگیره حال نداره بیاد اطل ...

تصمیم گرفتم اصلا نپرسم ازش اصلا همون یه ذره هم دیگه نگران نباشم

حالا خودم رفتم سوپر ده قدم راه تا خونمون پنج دقیقه هم نشد کلا

من فقط کلید برده بودم

اومده بود خونه دیده من نیستم زنگ زده دیده موبایلمم نبردم زمین و زمان رو بهم دوخته بود

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عزیزم موبایل برای این وقتاست دیگه چرا باید منتظر باشی زنگ بزن خبر بگیر

جواب نمیده رد تماس میده

وقتی همین نزدیکی هاست ولی عارش میاد اطلاع بده

تصمیم گرفتم اصلا نپرسم ازش اصلا همون یه ذره هم دیگه نگران نباشمحالا خودم رفتم سوپر ده قدم راه تا خون ...

خب بهش میگفتی ببین چقد حس بدیه بیخبر بری  لطفا هروقت اقدام ب غیب شدن کردی یاد حال اونروز خودت بیوفت و اطلاع بده

خب بهش میگفتی ببین چقد حس بدیه بیخبر بری لطفا هروقت اقدام ب غیب شدن کردی یاد حال اونروز خودت بیوفت ...

اره بهش گفتم میگه من مردم

من آدم بیرون از خونم حالا سوپر که هیچی من بدون اطلاعم برم یه سری خونه بابام به شدت بهم میریزه

اما بعد از سرکارش من باید شاهد دیدارش با خانواده اش و خواهرهاش باشم و بگم تو مردی تو رئیسی حق داری