2777
2789
عنوان

به همچین چیزی اعتقاد دارید🥲

212 بازدید | 28 پست

مامان بزرگم میگه تو با بقیه خوب رفتار کردی و تلاش کردی تا کسی و ناراحت نکنی 

درسته الان هیچی توی زندگیت اونطوری که میخوای نیست و آدمای اطرافت آزارت میدن

اما مطمئنم خدا آدمای خیلی خوبی توی راهت قرار داده

آدمایی که جبران رفتار بد آدمای زندگیت باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سلیطه ها زندگی بهتری دارن نظر خودمه

اتفاقا میخواستم همینو بگم

این جمله ها خیلی قشنگ و نازن اما وقتی به اطرافیانم که خیلی بدجنس هستن نگاه میکنم و میبینم چقدر خوبه همه چیز واسشون اون کلمه ها واقعا بی معنی به نظر میان

اتفاقا میخواستم همینو بگماین جمله ها خیلی قشنگ و نازن اما وقتی به اطرافیانم که خیلی بدجنس هستن نگاه ...

حرفشون درسته ولی یکم سخته درکش تو این دور زمونه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
اتفاقا میخواستم همینو بگماین جمله ها خیلی قشنگ و نازن اما وقتی به اطرافیانم که خیلی بدجنس هستن نگاه ...

دقیقا 

منم که تو اطرافیانم نگاه میکنم اونی که سلیطس همه مواظبن چیزی جلوش نگن که ناراحت بشه و تا حد امکان راضی نگهش دارن ولی به اون ادم خوبه همش توهین میشه و همش حقش پایمال میشه

منم فعلا تو مرحله کاشت و داشتم مرحله برداشت رو هنوز ندیدم

منم با اینکه یه جورایی باور دارم همچین چیزی رو اما واقعا خسته شدم

تا کی صبر کنم؟

کی نوبت ما میشه؟؟