2777
2789

بچه ها نه اینکه حسودی کنما خدا مامانشو سال های سال براش حفظ کنه الهی

غبطه میخورم که کاش منم یه همچین مامانی داشتم

کلا چون مامان خوبی نداشتم هرکی رو میبینم مامان خوبی داره انگار یهو قلبم تیکه پاره میشه برای خودم

ما یه رشته پیراپزشکی می‌خونیم اون روز دوستم تو بیمارستان سوزن رفت تو دستش سریع زنگ زد به مامانش و گفت مامان فردا برام یه نوبت بگیر برم آزمایشگاه مطمئن شم مشکلی نیست،مامانشم صداش میومد از اون طرف تلفن کلی دعواش کرد که چرا مواظب نبودی و خیلی پریشون شد

مقایسه کردم با خودم

یه بارم سوزن رفت تو دست من

اصلا به مامانم خبر ندادم چون اصلا براش مهم نیست

نوبت آزمایشگاهم بلد نیست بگیره

خودم تا بعدازظهر پیگیری کارام رو میکردم و از ترس و استرس سکته کردم ولی هیچکس نبود باهاش حرف بزنم حتی

فقط یه دوست صمیمی داشتم اون موقع که اونم از بار دوم دیگه جواب تلفنمو نداد و گفت ببخشید متوجه نشدم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال های سال بود پذیرفته بودم که من مامان خوبی ندارم که نه مشکلم براش مهمه نه دوست داره خوشحال باشم

ولی نمیدونم چرا جدیدا چندماهه هرشب گریه میکنم بابتش

انکار یه زخمی قدیمی که پذیرفته بودمش و دیگه باید خوب میشد دوباره داره خونریزی میکنه😔

واسه این حسودیت شده؟بیخیال مامان هر کی یجوری دوسش داره این که بلد نیست مامانت تقصیر خودش نیست که

مشکل من اینه مامان من کلا دوستم ندازه

مدلش مهم نیست

نه کلامی دوستم داره نه عملی

تا حالا یادم نمیاد یه بار گفته باشه دوستت دارم

یا اینکه یه بار تو عمل نشون داده باشه

مامان هممون حضرت زهراست عزیزم خودش حامیته

خوشبحالت که داری یادمیگیری به آدما کمک کنی خدا برات جبران کنه ❤️

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

نهسوزن بیمار رفت تو دستش

ی باردستم رفت زیردستگاه صابکارم باترس اومدک دفترچه بیمه روازمامانم بگیررفت توحیاط ک توضیح بده چی شده وقتی برگشت توماشین داشت میخندیدگفتم چیشده گفت من باترس رفتم گفتم الان دعوامیشه سردستت گفت دیدم همه خونوادت دورسفره عصرونه نشستن من توضیح میدادم اوناعین خیالشون نیس😔بامن ازبی کسی حرف نزن ک زندگیم وبگم بحالم گریه میکنی