2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم😭🖤

282 بازدید | 29 پست

وام ازدواجم در اومده 

مادرم از قبل گفت 90 میلیونشو واس خودم بر میدارم

بعد من واس اینکهنکنه اینکارو و اینا کارت رو برداشتمو گفتم خرید ها رو همشو با هم انجام میدیم

هزار بار جنگ راه انداخته که کارت دست هر کیه خودش قسطشو بده جهزیشم بخره

بعد گفت باش از 350 میلیون 100 میلژونشو بده دست من واس پرده و فرشت و یذره مواد شوینده

گقتم باش 

رفت حساب باز کرد که سود بیاد روش

بعد امروز گفتم گفت نه کی گفته من فقط گفتم فرشت رو میتونم بخرم فرشام رو قیمت کردم دو تاش میشه 34 میلیون

بعد گفتمنه گفتی واس فرش و پرده بعد گفت نه بابا 

و..... 

بعدشم گفت عب نداره پول خودته من که میدونم میخوای یذرشو قایم کنی واس خودت😑😭🖤

صداشو برده بود بالا

حالا به نظرتون چیکار کنم

شوهرممیگ بروکارتو بهش بده بگو هر کاری میخوای باهاش بکن اما من تا جهزیم کامل نباشه نمیرم 

یعنی اصلا بگو....  اسم شوهرم اصلا عروسی نمیگیره تا جهزیم کامل نباشه

به خدا دارم روانی میشم😔

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

رو نده مگه بچه ای برات تعیین تکلیف می‌کنه خودت برو بخر دوست بار قهر می‌کنه و جیغ و داد می‌کنه محلش ت ...

بخدا دیوونم کرده

آخه نمیشه برم تنهایی بخرم 

کاش اصلا خودم بودمو خودم اونموقع میدونستم نیس یه تاکی تو سرم میریختم اما الان چی

من چجوری برم خرید 

چجوری قسط بدم

هر روز دارم گریه میکنم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسطاشو کی قراره بده؟

مامان بابام دیگ

خب پس هیچی

چی هیچی

بابات چی میگه؟؟؟

بابام اصلا نظریندارت براش مهم نیس

قسط بابات میده و شوهرت تعیین تکلیف میکنه ؟؟؟؟؟ اونوقت تو هم رفتی تیم شوهرت ؟؟؟؟ فازت چیه دختر

من نمیدونم جای شما چجوریه ولی اینجا

قسطاشو مامان و بابا میدن و جهزیه رو میخرن