2777
2789
عنوان

خرافه ی بزگ

672 بازدید | 46 پست

چرا تقلید کورکورانه .چرا تفکر در زندگی ما جایگاهی نداره .

به یزدان که ما گر خرد داشتیم

کجا این سرانجام بد داشتیم

🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴☘️☘️☘️☘️☘️☘️🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به حدی مسخره است بعد میگی خرافه است میگن خب عیبش چیه خرید کنیم .عیبش اینجاست که هی بهش در و بال میدن دو سال دیگه کاملا رسمی میشه هیچکی نمی‌پرسه دلیلش چیه همه میگن باید خرید کرد .

یاد اون داستانه افتادم که یک خانواده بودن همه ی نسل هاشون میخواستن ماهی درسته سرخ کنن دمش را جدا میکردن یک بار یکی مهمونشون شد تازه تعجب کرد و تهش را درآورد فهمید این جدشون ماهیتابه اش کوچک بوده دم ماهی را میزدهدکه جا بشه .

حالا اینان دو سال دیگه همین اوضاع را دارن

به حدی مسخره است بعد میگی خرافه است میگن خب عیبش چیه خرید کنیم .عیبش اینجاست که هی بهش در و بال میدن ...

امسال غسل رو هم اضافه کردن تو تاپیکها دیدم 😏

بعد میگی خرافاته میگن شما نمیخواین ما به خواسته مون برسیم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خب نخر چ کارت ب دیگران

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

به حدی مسخره است بعد میگی خرافه است میگن خب عیبش چیه خرید کنیم .عیبش اینجاست که هی بهش در و بال میدن ...

بعید نیست چتد وقت دیگه بگن هر کسی اعتقاد نداره مرتد شده وفلان 

براش حدیث هم بیارن

خب نخر چ کارت ب دیگران

دارن خرافات رواج میدن ینی چی

طلا رو گرون میکنن میکنن تو پاچه ملت

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

دارن خرافات رواج میدن ینی چیطلا رو گرون میکنن میکنن تو پاچه ملت

اونا بخان گرون کنن میکنن حالا کو طلا نخری یچیز‌دیگ بخر همه ک طلا نمیخرن

شما باور نکن چکارت ب بقیه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

به جای اینکه پیشرفت کنیم روز به روز پسرفت میکنیم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…