یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من با این قضیه نه موافقم نه مخالف ولی شما قبول نداری نخر چیکار به بقیه داری،دلشون خوشه به این چیزا براشون یه انرژی مثبته شاید حال دلشون خوب میشه با این کار،به نظرم این چیزا شخصیه و ضرری به کسی نمیرسونه و نیازی نیست در موردش انقدر بحث بشه
اونا بخان گرون کنن میکنن حالا کو طلا نخری یچیزدیگ بخر همه ک طلا نمیخرنشما باور نکن چکارت ب بقیه
با همین حرفا گند زدین ب جامعه
موفق باشین
ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟ شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂. با افتخار استقلالیم💙 برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿
بعید نیست چتد وقت دیگه بگن هر کسی اعتقاد نداره مرتد شده وفلان براش حدیث هم بیارن
و اگه به ارزوشون نرسن دین زده نشن خوبه 😁
میدونین که الان همه معطلن یه چی بشه فورا چمدون ببندن که ما زده شدیم بای ، دیواری کوتاهتر از این بیچاره پیدانمیکنن
ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟ شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂. با افتخار استقلالیم💙 برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿
میگن روز سیزده صفر روزی بوده که یزیدیان تو اون روز جایزه هاشونو گرفتن ( جایزه ها کشتن امام حسین و... ...
همه چی از همین سایت شروع شد بعد کشیده شد به اینستا و بعدم کوچه و بازار
ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷