2777
2789
عنوان

خرافه ی بزگ

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 46 پست
دیگه تمومی نداره این خرافه پرستی وجالب اینکه راهکار هم میدن ایده هم میدن وطوری راهنمایی میکنن انگار ...

جهاااالت

تازه اگرم جواب بده شیطان زمینه سازی میکنه تا شخص به حاجتش برسه

امان از دل غااااافل

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با این قضیه نه موافقم نه مخالف ولی شما قبول نداری نخر چیکار به بقیه داری،دلشون خوشه به این چیزا ب ...

بحث این نیست بحث اینه ک دارن هی حرف میزنن درمورد خرید چیزی ی از خدا بی خبری هم تقلید میکنه

به حدی مسخره است بعد میگی خرافه است میگن خب عیبش چیه خرید کنیم .عیبش اینجاست که هی بهش در و بال میدن ...

مثال مشابه اش هم اینه ،راهبهای بودایی موقع انجام مراسم مذهبیشون باید همیشه یه گربه میبستن به درخت که جزو مراسم بود بعداز سالها یه توریست میاد تحقیق میکنه و متوجه میشه چندین ده سال پیش یه گربه اونجا بوده که موقع انجام مراسم مزاحم راهبها میشده و و راهب اعظم میگه هر موقع مراسم داشتیم گربه رو ببندین به درخت که اذیتمون نکنه ولیییی طی چندین سال باقی راهبها فکر میکردن جزو مراسمه و باید هربار یه گربه پیدا کنن ببندن به درخت

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

شمع تراپی هم من دیدم 😐

شمع تراپی کمک خواستنه و مفیده آرامش میده سیزده صفر ولی شورش در اومده 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ادمی ک نمیفهمه تو کار دیگران دخالت نکنه همه

دیگ ریپ نزن 

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

هم از نظر علمی و هم نظر دینی علمای دینی این ۱۳ صفر رو رد کردن ولی مردم ساده ما هنوزم میگن ۱۳ صفر

اصلا چه ربطی به تاریخش داره

تو این تورم و تحریمی که ما داریم متاسفانه هرچی بخری چند وقت بعدش گرون میشه

میگن روز سیزده صفر روزی بوده که یزیدیان تو اون روز جایزه هاشونو گرفتن ( جایزه ها کشتن امام حسین و... ...

مردم احمق

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
شمع تراپی کمک خواستنه و مفیده آرامش میده سیزده صفر ولی شورش در اومده

میبینی 

شما هم چیزی رو باهاش آرامش میگیری که بقیه قبولش ندارن. با آرامش و لذت هم تا جایی که آسیب نمیزنه کاری نداشته باشیم بهتره

خیلی کارهای دیگمون هم همینه 

الان شاید من و شما هم خرافاتی داریم که باورش کردیم و حتی به ذهنمون نمیاد که خرافات باشه 

نمونش زیاااااااااااد توی سایت و اطرافیانم میبینم 

از پشگل خر و روغن بنفشه و طب اسلامی و داروی امام کاظم و قمر در عقرب و چله حق شناس و نحسی ماه صفر و بعضی ختومات و خیلی چیزهای دیگه  که هیییییچ منبعی ندارن ولی من نوعی اگر بگم بهشون اعتقاد ندارم میشم بی خدا 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

به نظرم هیچکدوم تو شرایطی نیستیم که بخوایم بقبه رو احمق فرض کنیم با به جا کلیدی یا لباس بچه و.... شاید برای شما احمقانه باشه ولی دل ادم امید وار میشه 

من خودم  نه مخالفم نه موافق

خیلی کارهای دیگمون هم همینه الان شاید من و شما هم خرافاتی داریم که باورش کردیم و حتی به ذهنمون نمیاد ...

خوشبختانه هیچ نظر وباوری و بدون دلیل کاملا منطقی وعقلانی نمی پذیرم