2777
2789
عنوان

گوشی بردم مدرسه من خلافکار آینده ام بیایید بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوه نخور

@niniyar‍ لطفا رسیدگی بشه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

نی نی یارو تگ کنید بیاد بهش بفهمونه انقد تاپیو الکی و چرتو پرت نزنه

باید هر کاربری روزی ۲ تا سهمیه برا تاپیک داشته باشه تا همه تاپیکای مفید بزنن.

روزی ۶۰تا تاپیک رو ازاد کردن همینه که نمیدونیم چه تاپیکی خوبه چی نه

خدایا شکرت

از بچه کلاس ششمی چه انتظاری داری

کلاس شیشم بودم انگار سوم دبیرستان بودم برام عجیبه🥲

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

گوه نخور

بیا اینم اثباتش که یه عقب مونده ی واقعی هستی

غلط میکنی تاپیک چرتو پرت میزنی

مگه برای ثبت نام هم براشون مهمه که گوشی باهات باشه یا نه.

همونم تو بخور سیر شی شاید کمتر حرف مفت بزنی

خدایا شکرت

ااره تازه فیلم خاک برسری هم میبینن😂😂😂

توروخدا؟😑

نگوووو