چه فصلی رفتین هزینه بلیط دو طرفه هواپیما تهران قشم معمولا ارزون تره ؟ بعد کجا میموندین شبا سوئیت یا ویلا اجاره کردین یا خونه های بوم گردی رفتین ؟ معروف ترین جاذبه هاش کجاست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
قشم از نیمه دوم آبان خوبه وتعطیلات زمستون خیلی شلوغه جزیره هنگام وجنگل حرا من که از این دوتا جاش خوشم میاد فقط من زیاد میرم قشم بیشتر بازار میرم درگهان وقشم ولی برا کسی که بار اولشه جاهای زیادی داره میتونی بری
ما خونه اجاره کردیم تو خیابون سام و زال میگفتن بالا شهر قشمه.ولی قیمت خونهای خوب بود البته ما ۶سال پیش رفتیم.جاهای دیدنی چاهکو و دره ستارگان.اکواریومش رو برو .من جزیره هنگام رو خیلی دوست داشتم.یک جا هست میبرن الان اسمش یادم نیست دلفینها شنا میکنن نزدیکت.من غذاهای دریایی تو رستورانهای سنتیش خیلی خوبه.ما درگهان هم رفتیم برای خرید
تور قشم نمیگم فقط هزینه بلیط هواپیما و هزینه سوئیت شو بازم گرونه ؟
منم تور نگفتم. اتفاقا با تور ارزونتر میافته اگه رفتی حتما با تور برو. چون اونا میدونن چه زمانی بلیط بخرن که ارزون باشه و کی سوئیت بگیرن. افتضاح گرونه. فقط نفری ۱۰میلیون یا شایدم بیشتر بلیط هواپیما میشه