2777
2789
عنوان

ترس از اوتیسم داره نابودم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تو جمع بچه ها نمی رفت نفرت از حمام ، جیغ شدید وقتی صدای بلند میشنید گاهی واکنش به اسمش نداشت ، ...

چون یکپارچگیه حسیش مشکل داشت

احتمالا با این علایم شبه اوتیسم یا آسپرگر هست

دقیقا علامتهای اوتیسمه اینا

تشخیص اتیسم داسه سه سال به بالاست بعضی بچه ها ارتباط چشمی دیر برقرار میکنن همه که دلیل بر اتیسم نمیش ...

3سال به بالا؟

کشورهای پیشرفت 18ماهگی غربالگیری اوتیسم دارن و 2سالگی رفتارها خودشون رو نشون میدن و میشه تشخیص گرفت مادر حتی هوشیار و زرنگ باشه همون از نوزادی میفهمه ولی امیدوارم فرزند اسی سلامت باشه

عزیزم اوضاعذبچتون بهتر شد؟

عزبزم خداروشکر خیلی از مشکلاتش داره یکی یکی حل میشه تو این یک هفته خیلی متحول شد پسر من ۲۰ روز از پسر شما بزرگتره صبر کن یه دقعه میبینی تو یه روز خیلی عوض شد عزیزم انگور گردو تخم بلدرچین که آهن و امکاد۳ دارن بهش بده  من مولتی ویتامین کلوی کیدزم براش گرفتم میخوام شروع کنم

الان بیشترین مشکلم باهاش اینه که احساس میکنم من با دیگران براش فرقی نمیکنم بغل همه میره   اواسازیشم ضعیف 

عزبزم خداروشکر خیلی از مشکلاتش داره یکی یکی حل میشه تو این یک هفته خیلی متحول شد پسر من ۲۰ روز از پس ...

منم یه ذره حس میکنم ارتباط چشمیش بیشتر شده اما همچنان وقتی تو بغلمه نگاه نمیکنه ،گردو زود نیست برای بچه من ؟تخم بلدرچین آب پز کنم چقدرشو بدم ؟

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم
منم یه ذره حس میکنم ارتباط چشمیش بیشتر شده اما همچنان وقتی تو بغلمه نگاه نمیکنه ،گردو زود نیست برای ...

خدارو هزاران مرتبه شکر،والا من گردو رو  یک ماهه میدم بعید میدونم مشکلی باشه  جواب هوش مصنوعی👇

از ۶ ماهگی به بعد (شروع غذای کمکی):

می‌شه مقدار خیلی کم پودر گردو رو (ترجیحاً مخلوط در غذاهای نرم مثل فرنی یا حریره بادام) به تدریج اضافه کرد.

باید مراقب باشید که گردو خیلی خوب آسیاب و نرم شده باشه تا خطر خفگی نداشته باشه.

همیشه از مقدار خیلی کم شروع کنید تا اگر حساسیت (مثل کهیر، تورم لب یا استفراغ) بروز کرد، سریع متوجه بشید.

والا تخم بلدرچین خیلی کوچیکه با یه زرده شروع کن اگر اوکی بود دوتا بده با کره یا شیرخشکم میتونی رقیقش کنی از خشکی دربیاد

منم یه ذره حس میکنم ارتباط چشمیش بیشتر شده اما همچنان وقتی تو بغلمه نگاه نمیکنه ،گردو زود نیست برای ...

برای تماس چشمی میتونی استیکر رو صورتت بچسبونی یا رژ قرمز بین ابروهات بزنی بعد بگی مثلا محمد مامانو نگاه کن مادامی که نگاه میکنه بهش بخند و با ریتم بگو نگا نگا نگا نگا .... حالت بازی بگیره از حس شنواییش کمک بگیر 

برای تماس چشمی میتونی استیکر رو صورتت بچسبونی یا رژ قرمز بین ابروهات بزنی بعد بگی مثلا محمد مامانو نگاه کن مادامی که نگاه میکنه بهش بخند و با ریتم بگو نگا نگا نگا نگا .... حالت بازی بگیره از حس شنواییش کمک بگیر