2777
2789
عنوان

این پیام برام اومده از حرم یعنی چی

598 بازدید | 47 پست

زائر گرامي

باسلام و عرض خيرمقدم

با عنايت به ثبت‌نام جنابعالی در سامانه نسيم رضوان مهمانسرای حضرت رضا(ع)، از شما به همراه دو نفر دعوت می‌شود تا در صورت تمايل، در مجلس عزاداری حضرت اباعبدالله الحسين(ع)، در روز ..شركت فرماييد. لطفاً جهت دريافت دعوت‌نامه شركت درمراسم، با همراه داشتن اصل مدارک شناسائی در روز جاری از ساعت لغايت به مجموعه نعيم رضوان واقع در صحن غدير، جنب ، اتاق مراجعه فرماييد.

توجه داشته باشيد كه اين پيامك تنها در تاريخ و ساعت ذكر شده معتبر است و در صورت عدم مراجعه در زمان مقرر، هيچگونه حقی براي شما محفوظ نخواهد بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش یه سعادتت دعوت شدی مهمانسرای حرم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
جدی،خیلی دلم شکسته بود اصلا انتظارشو نداشتم الان از خواب بیدار شدم این پیامو دیدم🥲

مشهدی الان؟

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
خوش یه سعادتت دعوت شدی مهمانسرای حرم

🥲🥲امروز میخواستیم برگردیم شهرمون دیروز خیلی اصرار کردم به خانواده که یه امروز رو بمونیم و الان از خواب بیدار شدم و این پیامو دیدم با دلی شکسته