2777
2789
عنوان

این پیام برام اومده از حرم یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 47 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم راهنمایی میکنی چیکار کنم

اسم کدوم صحن رو اوردن؟

میری همونجا ،پیامک رو هم نشونش میدی،هم کارت ملی و هم صاحب کارت ملی باید اونجا باشه،

چه یک نفر چه بیشتر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اره اولش که نوشته با توجه به ثبت نام شما در مهمانسرا احتمالا اولش میرن دعا بعدش غذاشونو میدن اگر غذا ...

خب خوش  حالم برات  التماس دعا 🤗😘

میدونی فرقمون چی بود ؟!من تورو زندگی کردم..  تو منو تجربه

اللهم اشف کل مریض

🌹

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اسم کدوم صحن رو اوردن؟میری همونجا ،پیامک رو هم نشونش میدی،هم کارت ملی و هم صاحب کارت ملی باید اونجا ...

نوشتع در در ساعت۹تا ۱۳ روز جاری با همراه داشتن مدارک شناسایی به اتاق فلان برید

نوشتع در در ساعت۹تا ۱۳ روز جاری با همراه داشتن مدارک شناسایی به اتاق فلان برید

خب سه نفره دعوت شدید،همین امروز با کارت ملیتون سه نفری برید

با سلام

زیارتتون قبول انشاالله که امام رضا ع مراد دلتو بده

لطفا اول دعاهات سلامتی و فرج آقا امام زمان عج رو بخواه و بعد به امام رضا ع سلام منو برسون

بگو میدونی تا حالا چند بار تماس گرفتم مزاحم همیشیگت منم میشه یک بار شما دردمو دوا کنین و بیاد من باشین . التماس دعا خیلی دلم شکسته از زندگی سیرم. ممنونم

سلام زیارتت قبول التماس دعای فراوان 

انشاالله که حاجت روا برگردی

به امام رضا ع سلام ما رو برسون

بگو ماه صفر داره تموم میشه امسالم نه توفیق زیارت شما رو داشتیم نه دیدن حرم آقااباعبدالله حسین ع

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🙏

مگه اسمی از مهمان سرا اوردن تو دعوت نامه ؟! مراسم عزاداری امام حسین گفته شده که

صحن غدیر نوشته

منظور غذای حضرتی

من هفته پیش مشهد بودم

البته ما خودمون فیش تهیه کردیم برای غذای حضرتی