2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره و خصایص بد درونی . از اینها فاصله بگیر تا ببمار روحی نشی.

اینکه لباسمو دیدم و از جلوم رفت چی 

اخع من کلا کار خاصیم نمیکنم فقط جسمم هی بیمار میشه همش تو خونم نهایتا درس بخونم 🥹

⁦→⁠_⁠→⁩

اینکه لباسمو دیدم و از جلوم رفت چی اخع من کلا کار خاصیم نمیکنم فقط جسمم هی بیمار میشه همش تو خونم نه ...

روح در اون دنیا مثل اینجا نیست در اونجا میتوونی خودت رو در چند جا ببینی . هر خصلتت به یک شمایلی ظاهر میشه. برای بیماریت ویتامین دی بخور. هفتاد حمد رم فوت کن به داروت و....

روح در اون دنیا مثل اینجا نیست در اونجا میتوونی خودت رو در چند جا ببینی . هر خصلتت به یک شمایلی ظاهر ...

دی خوردم حتی دارو 🥹اما این سری نتیجه اصلا

به خدا دیشب حمام رفتم تا الان نتونستم بخوابم سرم بدتر شده😓لرز دارم و نمیدونم چیه

از طرفی تو خواب دقیقا همون لباسی که رفتم اون دختر ببینم تو واقعیتم با همون رفتم دیدمش و تو خواب گفتم همین یبکار تو واقعیتم گفتم حالا همین یکبار انجام میدم تو خواب دنبال رضایت اون تو واثعیت هم همینطور 🥹

⁦→⁠_⁠→⁩

قبل از رفتن پیش دوستت خواب دیدی یا بعدش؟

قبل رفتن قشنگم کلا این دوستم سه سال بود میشناختمش جز یه بار که بدون ارایش با لباس ساده رفتم و کلی قرآن خوندم سریا دیگ امکان نداشت ببینمشو مریض نشم دفعه اول یکماه مریض بودم 

ببخشید من چون سرم سنگین بود و دیشب نخوابیدم یکم خوابیدم 

⁦→⁠_⁠→⁩