2777
2789
عنوان

با مادر شوهرم سر بچم دعوای بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 45 پست
مال من اب خالی بود هرچی رژیم و شیر افزا و‌کشاوره رفتم نمیومد اصلاخب بچم وزن نگرفت مجبور شدم بدم

کار خوبی کردین ،به هیچ کس مربوط نیست شیر خاله ام آبکی بود پسرش چهارده سالشه اندازه نه ساله هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۵ سالمه هنوز که هنوزه مامانم سر شیردادن بمن ناراحتی هایی که مامانبزرگم درست کرد یادشه 

مامانم سینه اش کم شیر بود یعنی اون غدد شیردهی کم داشت منم سیر نمیشدم از گرسنگی گریه میکردم مامانبزرگمم میگفت نههه شیرخشک واسه چی شیرخودتو بده بابامم بچه ننه و همچنان من از گرسنگی گریه میکردم دیگه طوری بود مامانبزرگم منو می‌برد به زنای شیرده همسایه ک بهم شیر بدن دیگه آخرش بابام از خر شیطون پایین اومد رفتن دکتر و برام شیرخشک تجویز کرد😑

قدم نورسیده مبارک

حساس و ناراحت شدنت طبیعیه مادرشوهرت رو به خدا بسپار خیلی خوشحال شدم برات که شوهرت توی این موقعیت پشتت بود و حمایتت کرد سر و ته این سایت رو آدم بخونه کمتر مواردی شوهرهاشون پشتشون هستن مراقب خودت و بچت باش موفق باشی عزیزم

بروهی ایران♥️🫡

والا منو داداشم شیرخشک خوردیم هیچیمون هم نشد از بقیه بچه های همسن سالمون سالم تر و درشت تر بودیم بااینکه موقع تولد وزنمون زیر سه کیلو بود من ۲،۸۰۰ بود داداش کوچیکم ۲،۴۰۰ با شیرخشک تپل و درشت تر شدیم هیییچ کمبود ویتامین و یا کمبود موادمغذی هم نداشتیم همون دوران هم چکاب میبردنمون هم همه چی اوکی بوده شیر خشک بده بچت سیر بشه گناه داره 

بعضیا خودشون رو مالک اون پسر و در نتیجه بچه اش هم میدونن

ما این حس رو نداشتیم

برای همین وقتی میدونستیم هم کسی عمدا به بچه اش شیر خودش رو نمیده، چیزی نگفتیم

حتی اجازه ندادیم فامیل فضولی کنن یا حرفی بزنن

اما نگاه جامعه بده به این موضوع... اینو باید قبول کرد دیگه

شما هم خودت رو ناراحت نکن، میدونی که هر کاری کردی نشد 

پس خدا رو شکر کن همسرت همدل و همراهه باهات

در نهایت اصل همینه توی زندگی ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیخیال خودت و اذیت نکن همشون همینن، من الان هفته ۳۷ بارداری ام تو غربت و دست تنها، فقط خودمم و همسرم. مادرهمسر چند روز پیش فهمیده میخوام سزارین کنم برگشته میگه وای زحمت بده ب خودت طبیعی بیار، ۳ روزه سرپا بشی، این بچه (منظورش همسرمه) رو از کار و زندگی و خورد و خوراک ننداز، اینکه اشپزی بلد نیست😐😐😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

شاید از سر دلسوزی بوده ولی در زمان بدی و کلمات بدی استفاده کرده. دکترا میگن شیرخودتون حتی اگه ابکی هم باشه وقتی میاد از بچه دریغ نکنید ولی در کنارش شیر خشک کمکی بدین. مراقب اعصابت باش عزیزم اون بچه بیشتر از همه به ارامشت احتیاجداره. حرف و کارای دیگرانرو از ی گوش بشنو از گوش دیگه در کن

الان وزنت خوبه؟سیستم ایمنیت خوبع؟

اره عالیه از نظر هوشی هم خوبم دانشگاه دولتی قبول شدم زبان هم دارم برای آیلتس میخونم از بچگی تا الانم هیچوقت کمبود ویتامینی چیزی نداشتم داداش کوچیکم همینه ماها کلا تاحالا یک هفته هم شیر مادر نخوردیم هیچ اتفاقی نیفتاد خیلی هم سالمیم 

اصن یادم نمیاد آخرین باری ک سرماخوردم کی بود درحالیکه دخترخاله هام شیر خودشون دادن بچه هاشون هم لاغرتر و ضعیف ترن همیشه خداهم مریضن 

مامانم میگه شیرخشک همون موادمغذی کامل داره بچه همرو میگیره ولی شیر مادر همون آغوز اون مواد مغذی داره به مرور بدن مادر ضعیف میشه دیگه مواد و ویتامینی نیست ک به بچه برسه ژنتیک و بنیه مادر هم بستگی داره ولی بنظرم شیرخشک بد نیست 

اصن یادم نمیاد آخرین باری ک سرماخوردم کی بود درحالیکه دخترخاله هام شیر خودشون دادن بچه هاشون هم لاغر ...

مامان من شیرش مثل اب بوده و من تا ۶ماه وزن نگرفتم و اصلا محل نذاشتن بهم. بعدش خیلی کم بهم شیرخشک دادن و بیشتر غذا میداده

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

من خودم با شیرخشک بزرگ شدم و‌سیستم‌ایمنیم وقتی کرونا گرفتم مثه یه سرما خوردگی ساده رد کرد در حالیکه شوهرم شیر مادر خورده تو بیمارستان ۷ روز بستری شد

مادرشوهر من اینقدر آرومه که هیشکی باورش نمیشه یه کلمه حرف بزنه،کلا معروفه به آرامش و اینکه کاری به کسی نداره 

ولی یه حرفایی بهم میزد که دیگه روانی شده بودم از دستش،شاید از غرض هم نمیگفتا ولی مهم گفتنش بود نه غرض یا مرضش 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤