الانم ک مریض شده باز بدبختیش نصیب من وشوهرم شده ۳ روزه تو بیمارستان اسیرشیم حالا حالاها هم باید بمونه دخترش بچهاشو بهونه کرده نمیاد سه روزه خواب ندارم خودم مشکل اعصاب دارم با قرص خوابم دیگه خوابم نمیاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الانم ک مریض شده باز بدبختیش نصیب من وشوهرم شده ۳ روزه تو بیمارستان اسیرشیم حالا حالاها هم باید بمون ...
مشکل رو همسرت باید حل کنه شما تا یه جایی وظیفه عروس بودنت رو اجرا کردی همسرتون باید تماس بگیره اگر نمیتونن که برای مادرشون از جیب بدن خواهر برادرا پرستار بگیرن که بمونه بالا سرش
مشکل رو همسرت باید حل کنه شما تا یه جایی وظیفه عروس بودنت رو اجرا کردی همسرتون باید تماس بگیره اگر ن ...
همسرم اگه عقل داشت این زندگی من نبود امشب حالت جنون گرفتم شوهرم ۷ صب میاد بالاسرم میگه پاشو بریم از استرس نمیتونم بخابم خودش سرشب خوابیده خواهر برادرا هم ک یه عمره دارن کولی میگیرن ازش
امروز بیمارستان ۳ تا فوتی داشت خانوادهاشون قیامت کردن منم باهاشون گریه میکردم خودم افسردگی دارم هم ...
مقصر همسر شماس جیگر شما مقصر نیستی با یکی از اعضای خانوادت هماهنگ کن که بهت زنگ بزنن جلو مادرشوهرت صحبت کن بگو چرا چیشده میام میام الان بعد زنگ بزن خواهر شوهرت بگو مشکلی برای خوانوادم پیش اومده من باید برم پاشو بیا بعد منتظر نمون جوابتو بده قطع کن برو 😉