2777
2789

منم از مامانبزرگم ( مادر شوهر مامانم ) متنفرم 😁 کلا از کل خانواده پدری ... همه همینن ناراحت نکن خودتو ...

من محو خدایم و خدا آن من استتتت😔👈👉میشه یه چی بگی انگیزه بگیرم واسه درس خوندن ؟ میسی ...

الانم ک مریض شده باز بدبختیش نصیب من وشوهرم شده ۳ روزه تو بیمارستان اسیرشیم حالا حالاها هم باید بمونه دخترش بچهاشو بهونه کرده نمیاد سه روزه خواب ندارم خودم مشکل اعصاب دارم با قرص خوابم دیگه خوابم نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بخاطر دل بزرگت و بخاطر همسر گلت بخاطر زندگیت کوتاه اومدی 

شما دور از خون خر نیستی گلم همسرتم متوجه همه چی هست ولی خب خانواده تف سر بالاس متاسفانه نمیشه کاریش کرد 🤍کاملا درکت میکنم 

الانم ک مریض شده باز بدبختیش نصیب من وشوهرم شده ۳ روزه تو بیمارستان اسیرشیم حالا حالاها هم باید بمون ...

مشکل رو همسرت باید حل کنه شما تا یه جایی وظیفه عروس بودنت رو اجرا کردی همسرتون باید تماس بگیره اگر نمیتونن که برای مادرشون از جیب بدن خواهر برادرا پرستار بگیرن که بمونه بالا سرش 

شما بخاطر دل بزرگت و بخاطر همسر گلت بخاطر زندگیت کوتاه اومدی شما دور از خون خر نیستی گلم همسرتم متوج ...

امروز  بیمارستان ۳ تا فوتی داشت  خانوادهاشون قیامت کردن منم باهاشون گریه میکردم خودم افسردگی دارم همه هم از من توقع دارن

مشکل رو همسرت باید حل کنه شما تا یه جایی وظیفه عروس بودنت رو اجرا کردی همسرتون باید تماس بگیره اگر ن ...

همسرم اگه عقل داشت این زندگی من نبود امشب حالت جنون گرفتم شوهرم ۷ صب میاد بالاسرم میگه پاشو بریم از استرس نمیتونم بخابم خودش سرشب خوابیده خواهر برادرا هم ک یه عمره دارن کولی میگیرن ازش

زن عجیبیه از دستشون دیونه شدم فردا خودمم بخش اعصاب وروان بیمارستان بستری کنم شاید ولم کردن

اعصاب خودتو خورد نکن... تهش میشه مریضی ... مثه مامانم ... از من به شما نصیحت ... 

من محو خدایم و خدا آن من استتتت😔👈👉میشه یه چی بگی انگیزه بگیرم واسه درس خوندن ؟ میسی ...

امروز بیمارستان ۳ تا فوتی داشت خانوادهاشون قیامت کردن منم باهاشون گریه میکردم خودم افسردگی دارم هم ...

مقصر همسر شماس جیگر شما مقصر نیستی با یکی از اعضای خانوادت هماهنگ کن که بهت زنگ بزنن جلو مادرشوهرت صحبت کن بگو چرا چیشده  میام میام الان بعد زنگ بزن خواهر شوهرت بگو مشکلی برای خوانوادم پیش اومده من باید برم پاشو بیا بعد منتظر نمون جوابتو بده قطع کن برو  😉