2777
2789
فردا نرو بگو حالم بده اصلا نرو

نیم ساعت پیش به شوهرم پیام دادم ک فردا بیدارم نکنی فردا صب پیامو میبینه خودش سرشب گرفت خوابید بمن چه احه واسه بابای خدا بیامرزشم من چندروز بیمارستان بودم عادت کردن بمن گفتم حداقل یه روز در میون میام هرروز واقعا سخته اونم بیمارستان امام ک سر وته نداره تو این گرما هلاک شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم اگه عقل داشت این زندگی من نبود امشب حالت جنون گرفتم شوهرم ۷ صب میاد بالاسرم میگه پاشو بریم از ...

ای خدا امان از دست این مردا 

فردا رفتی اونجا تو بیمارستان ویزیت شو بگو حالم بدشده به دکتر بگو برات چند روز بنویسه استراحت مطلق زرنگ باش عشقم الکی گرفتگی گردن بهونه کن ویزیت شو 

نیم ساعت پیش به شوهرم پیام دادم ک فردا بیدارم نکنی فردا صب پیامو میبینه خودش سرشب گرفت خوابید بمن چه ...

فردا بیدارت کرد بگو حالم بده تند نرو خودت رو بزن ب بدحالی فردا کار خونه هم نکن بدجور برو تو فاز نمیتونم اینا تا دخترش تنشوجمع کنه بره

چقد ساده ای پاشو برو خونه ت با اون حالت موندی که چی بعد همش میگن آدم دختر داشته باشه به کسی نیاز ندا ...

شوهرم امروز دید حالم بد شد بخاطر یه دختر جوان ک فوت شد با طلبکاری گفت دیگه نیا میای اعصاب منم خراب میکنی ولی اول صبح بالا سرمه از استرس خوابم نمیبره دخترش ی مفت خوره هرچی میکشیم زیر سر همین دختره 

فردا بیدارت کرد بگو حالم بده تند نرو خودت رو بزن ب بدحالی فردا کار خونه هم نکن بدجور برو تو فاز نمیت ...

دختره ک بچه کوچیک داره بهونش جوره واقعا حالم بده از استرس ک بیدارم نکنه آمدم تو یه اتاق دیگه با دوتا ارامبخش و سه تا ملاتونین ۱۰ خوابم نبرد صب بیاد بالاسرم داد میزنم سرش بره گمشه اینجور موقع یادشون بمن میوفته

براچی ازروز اول رفتی که توقع داشته باشن

خب شرایطت رو رک بگو و نرو

ازفردا ابدااااااا نرو

بگوتوبیمارستان حالت بدشده

ببین تو مریض شی یاز خودت گرفتاری

اونابه یه ورشونم نیست اصلا

فکرخودت باش دختر

حرفاشون برات بی ارزش باشه

بخودت بیا سلامتیت ازهمه چیز بالاتر

توداری راهتو اشتباه میری

چطور دخترش نیاد بعد توگرفتارشی

باید تقسیم بشه بین همه. حالا که دختره کشیده کنار توهم بکش کنار. ینی چی مریض شی دست از سرت بردارن

اونوقت خودت گرفتارتر میشی

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
آخی چرافوت کرده بود

مشکل قلب. داشت همین مادرشوهرم میگفت از بیمارستان چندشم میشه نمیومد یبار سرپایی آمد وسریع رفت اونجام من بودم اون بنده خدا آدم خوبی بود حلالش باشه از رندی اینا زورم گرفته

براچی ازروز اول رفتی که توقع داشته باشنخب شرایطت رو رک بگو و نروازفردا ابدااااااا نروبگوتوبیمارستان ...

من خودم مشکل اعصاب وافسردگی دارم محیط بیمارستان حالمو به شدت خراب میکنه شوهرم دید امروز چقدر گریه کردم منتها پررون فردا نمیرم از اولم نباید میرفتم فکر نمیکردم زیاد طول بکشه امروز پرستار میگفت بیمار بوده ۵۰ روز تو سی سی یو بوده من ۳ روزه داغون شدم پادرد گرفتم اعصابم بهم ریخته پسرش بره بالا سرش بمونه امروز میگفت مادرمه وظیفمه بره بمونه 

مریضیش چیه که حالا حالاهابستریه

مشکل قلبی داره چندسال پیش باید عمل میشد ک گفت میترسم عمل نکرد الان کار بیخ پیدا کرده قلبش چندتا مشکل اساسی داره دوروزه باطری به پاش وصل کردن منتها ضربانش منظم نیست کسیم اونجا جوابگو نیست حالا گفتن فردا دکتر میاد بالاسرش وضعیتش و چک میکنه 

واب چقد شبیه منی. وقتایی ک سالمه انقد زیرآبی میزنه پیش شوهرم و اون یکی پسرش وغیبتم پیش جاریم میکنه.و ...

این تو مریضیم زیرابی میزنه اینقدر بهش میرسم تخت بغلی وپرستارا میگفتن دخترشی میگفتم عروسشم باور نمیکردن این زورش می‌گرفت از من تعریف میکنن واقعا گربه صفته 

ای خدا امان از دست این مردا فردا رفتی اونجا تو بیمارستان ویزیت شو بگو حالم بدشده به دکتر بگو برات چن ...

فردا نمیتونم برم ۳شبه نخابیدم از استرس قسم خوردم بیاد بالا سرم موهای خودمو بکنم از دستش امروز ۷ صبح آمده با زور بیدارم کرده هرچی گفتم خودت برو گفت نه بیا بریم ۳ساعت دیگه برت می‌گردونم خونه ۳ ساعتش شد ۸ شب اونم پرستارا گفتن نمونین