2777
2789
عنوان

اره اره همچی تقصیر من من من من

213 بازدید | 15 پست

در حالی که همش تقصیر اون پسر مریضتونه😒

طولانیه صبر کنید بگم 

یه برادر لجن مریض دارم نمیدونم چه مرگشه اتیسمه چ کوفتشه زندگیمونو خراب کرده 

مادرم غم پدرم ک نمیدونم یا ب یه ورشه یا ناراحته دعوا میشه مقصررررر کیهههه؟؟ افریییین منن این برادر فیلم های خراب نگاه میکنه نصف شب میگیرمش پدر و مادر بیداررر میشننن تقصییییرررر کیهههه؟؟؟ مننن 

میگنن همهه چییی براتونن میخرییمم پس چرا اینطوریییدد مرغ سیصد تومنی دارید میخورید 

نمیدونم واقعا تصورشون از بچه اوردن چیه وچی رو وظیفه خودشون میدونن ولی در اصل اینه که وقتی بچه اوردی خرج و مجارجششش با توئه با توووووووو نه که بزنی تو سرش بگی دارم بهت مرغ میدم 

فقطط افکارررر سطحیشون رو حالا بگممم

زندگی من 😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍

عزیزم میفهمم خسته ای ولی بجای ناراحتی فکر چاره باش 

اکر برادرت مریضه درمانش کنید 

شاید پدر مادر بی خیالی داشته باشی 

ولی تو مجبوری به زندگی تو این خونه ببین شاید بتون کاری کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میفهمم خسته ای ولی بجای ناراحتی فکر چاره باش اکر برادرت مریضه درمانش کنید شاید پدر مادر بی خیا ...

درمانی نداره تنها راهش اینه که بمیره از دستش راحت شیم

زخممم دارممم نمیدونن شبا با گریه میخوابیدم نمیدونن وقتی تو اتاق خودمو حبس میکنم تا قیافه هیچکی رو نبینم میخندننننن 

وقتی برادرت جلوت خودارضایی میکنه من روان سالمی خواهم داشت؟؟ هی میگن چته چته چته مگ چکارت کردیم

چند سالته؟

سعی کن کمتر خونه باشی.

برو کتابخونه.

درس بخون برو خوابگاه

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

چند سالته؟سعی کن کمتر خونه باشی.برو کتابخونه.درس بخون برو خوابگاه

۱۸سالمه 

هوووح کتابخونه میدونی زندگیم چجوریه 

من ارتباط هم برام سخته مغازه هم نمیرم چه برسه این همه راه برم کتابخونه بعدم پولم کجا بود تا سر خیابونم نمیرم من

۱۸سالمه هوووح کتابخونه میدونی زندگیم چجوریه من ارتباط هم برام سخته مغازه هم نمیرم چه برسه این همه را ...

ببین بعضی کتابخونه ها نیازی نیست پول بدی هرماه

فقط اولش یه مبلغ کم میگیرن و تا یکسال تمدیده

برو اونجا، درس بخون، حتی وقتایی که درس نمیخونی هم برو اونجا.

اتاق تکی داری؟

ترس از تجاوز توسط کی داری؟

داداشت؟

واقعا نگرانت شدم

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸