2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

86 بازدید | 11 پست

یه بحثی بین من وخانواده شوهرم پیش اومدخواهرشوهرم خیلی بهم توهین کردهزارتاحرف بدبهم زددروغ گذاشت دهنم وشوهرم بااینکه دونست الکی تهمت میزنه ساکت موندازم دفاع نکردمنم چندروزبه خاطراینکه شوهرم ازم دفاع نکردباهاش بحث داشتم بااینکه دفاع نکردیکمی هم طرف اوناروگرفت منم رفتم قهرنزاشت یک روزبگذره اومدمعذرت خواهی منم ازش قول گرفتم ازاین به بعداگه چیزی شدفهمیدمقصرمن نبستم طرفموبگیره وقتی برگشتیم گفتم یه استوری عاشقانه بزارکه بفهمن دوسم داری اخه میگفتن اون تورونمیخواداونم باهزاربدبختی وقهرکردن گذاشت انگارازشون میترسیدیاغرورش له میشدبزارا

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃

حالابعدیه روزگذشتن ازاستوریه عاشقانه یع استوری گذاشته من دیگه ترس ازدست دادنتوندارم نمیترسم تنهایی جلوبرم خواهرشوهرمم زیرپستش قلب گذاشته بهش میگم میگه منظورم رفیقامه امااین چجوراستوریه النن انگاربرامن گذاشته خواهرشوهرمم باقلب گذاشتن نشون داده دلم خنک شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار خواهرشوهرم ب من و دخترم فحش داد و شروع کرد ب داد و بیداد

حتی پاشد منو بزنه و پدرشوهرم جلوش رو گرفت...خداشاهده شوهرم عین بز وایساده بود نگاه میکرد

حق با من بود ولی از این حجم بیشعوری دهنم باز مونده بود و نمیتونستم از خودم دفاع کنم

اما از اون موقع یاد گرفتم جلوشون وایسم.خودم از خودم دفاع کنم

یبار خواهرشوهرم ب من و دخترم فحش داد و شروع کرد ب داد و بیدادحتی پاشد منو بزنه و پدرشوهرم جلوش رو گر ...

اخه ازم دفاع نکردبه درک ازاین میسوزم که وقتی باهم مشکلی نداریم مثل پروانه دورش میگردم چراتواین شرایط این چرت وپرتارومیزاره استوری دل اوناخنک بشه

شاید اونا پُرش کردن برات مهم نباشه

بخدادوس دارم برام مهم نباشه امانمیسه چشام داره میسوزه انق گریه کردم حالم بده تپش قلب گرفتم کاش بمیرم غرورم خوردشده خیلی حالم بده😭😭😭