2777
2789
عنوان

ساس اومده تو خونم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 89 پست
نمیدونی ساس چیه الکی حرف نزن

بابا من حتی با یکی که ساس گرفته بود صحبت کردم 

گفتم چطور خوب شدی 

گفت تند تند رفتم حموم و در کل نظافت کردم 

ولی شاید حق با شما باشه 

از جزئیات خبر ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا ساس توی مکان هایی که دیر به دیر نظافت میشن و افرادی که دیر به دیر میرن حموم و لباسهاشون رو خو ...

من هر روز حموم ام هفته‌ای دوبارم خونه تمیز میکنم ساس همیشه از جایی به جایی منتقل میشه و اکثراً هم تو حیواناته ،اول برو به مطالعه بکن بعد بیا یه چیزی بگو تو این شرایط بد حال آدمو خراب نکن

سرنوشت مثل دیواریه که نمیشه ازش رد بشی 
بابا من حتی با یکی که ساس گرفته بود صحبت کردم گفتم چطور خوب شدی گفت تند تند رفتم حموم و در کل نظافت ...

ساس که تو بدن نمیمونه شاید اون شپش داشته اونم باز خیلی از کثیفی نیست ممکنه از کسی بهت منتقل بشه 

بابای من یکسالی تو کشتی تحاری کار میکرد اونجا که دیگه ساس زیاده اگه شنیده باشید با خودش آورده بود تو خونه ما که از همه جا بیخبر یه مدت هی خودمون رو نیخاروندیم تا اونقدررر وضعیت بد شد که زخمی زخمی شده بودیم وحشتناک که دیگه شک مامانم برد به حشره آخه چیزی هم نمیدیدم توی روشنی یا تو روز هیچی نمیدیدم از ساس و حشره خلاصه که مامانم یافتش و بردیم سم فروشی گفت خودشه ساس هست 

ببین روزگار بدی کشیدیم کلی سم و اینا داد زدیم فایده نداشت نمیرفتن نمیمردن فقط زیاد و زیادتر میشدن اون سم فروشه هم اولش گفت یه راه قطعی داره اونم اینه که وسایلتون و خونتون رو کلا بیایم با دستگاه سمپاشی کنیم که ۲۴ ساعت طول میکشه سم کار خودشو انجام بده باید خونه رو تخلیه میکردیم و خودشون میومدن پلمپ میکردن و سوراخ ها و درزهارو میبستن که نهایتا هم مین کارو کردیم مبلمان رو دور ریختیم و یه بخشی از پتو بالشت ها و اینجور چیزا فرشها و موکت ها کلا کلا قالیشویی لباسها و ملافه ها و پارچه ها و پردها خشکشویی خودمونم تا دو هفته خونه مردم میچرخیدیم و خونه نیومدیم مامانم و بابام فقط نیرفتن شستشوی وسایل و ظروف و درو دیوار یعنی نردیم و زنده شدیم عین کابوسه تا تموم شد انگار خدا یبار جهنمشو به خانواده ام نشون داد اونقدرررر زجر کشیدیم حالا این‌موضوع برای ۱۵-۱۶ سال پیشه یادم که میاد دلم میخواد گریه کنم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
ساس که تو بدن نمیمونه شاید اون شپش داشته اونم باز خیلی از کثیفی نیست ممکنه از کسی بهت منتقل بشه

الان در موردش خوندم 

آره حق با شماست 

ولی گفته با اسپری کردن الکل ضدعفونی سریع از بین میره 

برو از داروخانه بخر 

بگو واسه ضد عفونی الکل میخوام 

بعد مجبوری همه جارو با آب جوش بشوری دیگه 

خیلی بده 

اخیرا لباس یا وسیله دست دوم نخریدی؟؟ 

مثلا فرش یا پتو؟

ببین اینا میرن تو مبل اول از همه جا بعد تخت و تشک رخت خواب ها اینجاها تخم ریزی میکنن به خودت بیای میبینی زندگیتو برداشتن 

ببخش خواهری که دلتو خالی میکنم ولی راهی نداری جز این که سمپاشی بشه خدا بهت کمک کنه فرش هاتم باید ببری قالیشویی بعد که سم پاشی انجام شد

از من میشنویی برو تا دیر نشده با یه متخصص صحبت کن مغازهای سم فروشی

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

بوی بد هم از علایمشه؟ من گاها ک رو مبل دو نفرمون میشینم احساس میکنم بوی بدی مثل عفونت میاد جامو عوض میکنم بو قطع میشه 

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

ساس یه جمله داره که هرشب میگه روزی ۱۰۰۰ بار میزاد ولی باز میگه نازاممم اینو قدیمیا میگن 

من خونه پدر بزرگم مدتها ساس بود آخر دعا از کجا نذر نیاز رفتن 

خدا نکنه بیوفته واویلاست 

شپش درمان داره من از کسی شپش گرفتم رنگ مو گذاشتم رفتن فقط تو خودته ولی ساس خودت هیچ خانواده خونه زندگی درگیر میشه

بابای من یکسالی تو کشتی تحاری کار میکرد اونجا که دیگه ساس زیاده اگه شنیده باشید با خودش آورده بود تو ...

وای خدایا من همش به همسرم میگم بعید می‌دونم تموم شده باشن اون میگه همینا بودن پولم نداریم سم بخرم یه قسمتی از مبل یه چوب داره که فکر میکنم اونجاست نمیشه هم بازش کرد خیلیم مواد و اینا نمیشه بهش زد من همون روز اول که نیش خوردم فهمیدم ،همسرم هم حدود یکهفته قبلش سوار ماشین دوستش شده بود که خودش گفته بود خونه خواهرش ساس زده اومدن سم‌پاشی اونام اومدن خونه ی اونا ،تنها راه اومدنش هم احتمالا همینه که با کیفش اومده چون گذاشته بود تو ماشین اون ،شبا کشیک میدم زیرم ملافه سفید انداختم که ببینم چیزی میاد سمتم یا نه نمیدونم چکار کنم بهش میگم بیا مبلو بندازیم دور قبول نمیکنه