2777
2789
عنوان

ساس اومده تو خونم 😭

1081 بازدید | 89 پست

الان یک هفته شده فهمیدم ،احتمالا هم با کیف همسرم اومده چون هیچ احتمال دیگه ای نیست ، رفته تو مبلم ما فقط یه کاناپه ۳نفره داریم زیرش رو همون اول بار کردم فقط دوتا بالغ دیدم از اونموقع به بعد تک و توک بچه هاست رو می‌بینم از دیروز هم چیزی ندیدم خیلیم چک میکنم تا الانم فقط جارو برقی و مخلوط سرکه و وایتکس زدم با اسپری تارومار ،دارم دیونه میشم خوابم نمیبره با ترس چراغا رو خاموش میکنم هم میخوام نزدیک مبل باشم چون اونطوری میفهمم بازم هستن یا نه میان نیش میزنن ،از یه طرفم آنقدر همه جام خاروندم خسته شدم نمی‌تونم به نظرتون اونایی که تجربه دارن الان اینا کم شدن ؟ تموم شدن ؟یا مخفی شدن و زیادن 😩 اوضاع مالیم هم خرابه نمیتونم یک بخرم 

سرنوشت مثل دیواریه که نمیشه ازش رد بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید سم مخصوص بگیری، تخم ریزیشون خیلی زیاده و فقط باید وسایلتو دور بریزی چون با هیچی نمیرن هیچی من ق ...

چطوری بود اول کم بود؟ آخه من اونقدر نمیبینم 

سرنوشت مثل دیواریه که نمیشه ازش رد بشی 
چه ربطی به کثیفی داره ساس

اتفاقا ساس توی مکان هایی که دیر به دیر نظافت میشن و افرادی که دیر به دیر میرن حموم و لباسهاشون رو خوب نمیشورن وجود داره 

مثلا خوابگاه های عمومی که دیر به دیر نظافت بشن.... 

اتفاقا ساس توی مکان هایی که دیر به دیر نظافت میشن و افرادی که دیر به دیر میرن حموم و لباسهاشون رو خو ...

اون شپشه

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم