2777
2789
عنوان

حروف ابجد و ارتعاش اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 48 پست
سلام بانومن از شما راهنمایی می‌خواماز این ماه کل حقوق همسرم می‌ره واسه قسط منزلی که خریدیم. البته بگ ...

شانه ای در فالت افتاده که نشان دهنده دوستانیست که حکایت مگس گرد شیرینی اند، مادامی که برایشان سود داشته باشی با تو دم از رفاقت میزنند و بمحض آنکه ببینند دیگر در دوستی با تو به اهدافشان نمیرسند ترکت خواهد کرد. دوستانت را با امتحان بسنج تا بفهمی کدام آنها تنها رفیق خوشی هایت هستند.

. مدتی است که زخم زبان می می شنوی و از اطرافیان دل خوشی نداری. کسانی هستند که میخواهند جلوه تو را نزد فامیل از بین ببرند اما لبی که در فنجانت افتاده خبر از پایان این ماجرا می دهد . خیلی زود احترام و عزتی نزد اطرافیان پیدا می کنی که همانها انگشت به دهن بمانند

. در فامیل کسی باردار است، به او مژدگانی بده که فرزندش پسر خواهد بود. آنهم نیکو فرزندی که همیشه دعاگویش خواهد بود.

. درگیر یک رابطه عشقی شده اید. در فالتان دامن میبینم. یعنی در راه عشق و رابطه تان با رنج و اندوه زیادی مواجه می شوی اما اگر پایداری به خرج دهی عاقبت پیروز شده و به عشقت می رسی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

شانه ای در فالت افتاده که نشان دهنده دوستانیست که حکایت مگس گرد شیرینی اند، مادامی که برایشان سود دا ...

عزیزم برا منم می گیرید به نیت اشتغال و باردار شدنم؟ هر دو بدون علت نمی شه خسته شدم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برا منم می گیرید به نیت اشتغال و باردار شدنم؟ هر دو بدون علت نمی شه خسته شدم دیگه

غم و اندوه نزدیک است. از آن گریزی نداری اما دو راه در پیش رویت هست. یا اینکه مقاومت به خرج دهی تا این غم و غصه را پشت سر بگذاری و محکم تر شوی و یا سر خم کنی و بگذاری غمی که به سراغت می آید تو را از بین ببرد

. فرد حسودی را میبینم که بد تو را نزد دیگران میبرد. ببن لبی که در فنجان افتاده! این لب نشان از همین فرد است. با چند نفر از بزرگان فامیل در مورد او مشورت کن تا مناسب ترین برخورد را با او داشته باشی. البته دیری نمیگذرد که بدگویی های او به خودش بازخواهد گشت و اگر صبر کنی نیز پیروز نهایی تو خواهی بود.

. به شما تهمت دروغ می بندند. و با همین تهمت باطل بر شما غلبه خواهند کرد. بهترین کار این است که مدتی دست به کاری که نسبت به آن علم کامل ندارید نزنید و به اصطلاح گاف ندهید

. انگشتی که در فالت افتاده میخواهد بگوید به عشقت پاسخ مثبت داده میشود. اما قبل از آن اخلاق ناپسندی داری که باید آن را رفع کنی و آن این است که در رخدادها روی بد سکه را میبینی و همین باعث میشود بیشتر بد بین شوی و دچار سوتفاهم گردی. اگر میخواهی عشقت پایدار بماند پیش از رسیدن این عشق این عادت را از سرت دور کن.

آخه دورت بگردم این‌ها چه ربطی به بی‌پولی داره 

رفیق کجا بود؟!!! تو این بی‌پولی...

عشق!!!! اگه منظورش عشق به پوله درسته وگرنه عشق به آدم الان به چه کارم میاد؟

دهنم سرویس حتا فااالمم خل و چل می‌زنه🤣 

بخاطر وقتی که گذاشتی و فااال گرفتی یه دنیا ممنون

برقرار باشی بانوی مهربان

غم و اندوه نزدیک است. از آن گریزی نداری اما دو راه در پیش رویت هست. یا اینکه مقاومت به خرج دهی تا ای ...

عزیزم برای منم یه  میگیری خیلی ممنونم ازت 

به نیست کنکورم و وضعیت عاطفی آینده ام

درخاستمو قبول کن اونجا بگم

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

عزیزم برای منم یه میگیری خیلی ممنونم ازت به نیست کنکورم و وضعیت عاطفی آینده ام

در فنجانت تصویر پاکت افتاده. به زودی خبر خوبی آن هم از راه دور به دستت خواهد رسید. خبری که انتظارش را نداشتی و از شیندنش بسیار خوشنود خواهی شد

. پولی که در ف.ال تو میبینم شاید اول تو را خوشحال کند اما اینجا خبرخوبی برایت ندارد. این پول خبر از سختی میدهد. مال و تلاشت بیهوده خواهد شد. اگر مشغول کاری هستی بیشتر به عاقبتش فکر کن. اگر معامله ای میکنی همه جوانب را در نظر بگیر چون وقتی چیزی در فالت می افتاد قابل تغییر است.

. در فنجان ستاره میبینم. به زودی با اشخاص صاحب منصب و علما و دانشمندان ملاقات خواهی کرد . اگر انسان باهوشی باشی می توانی از این موقعیت به نحو احسن استفاده کنی و جایگاه خودت را ارتقا بدهی. کافیست اندکی ذکاوت بخرج بدهی تا وضعیتت از این رو به آن رو شود

. زندگی آرامی داری، بسیار آرام. من اگر جای تو بودم برای خودم اسپند دود میکردم. خطری نمیبینم و نه گرفتاری. آنچه هست بسیار جزیی است. انشالله همیشه همچنان زندگی به کامت باشد.