2777
2789
عنوان

حروف ابجد و ارتعاش اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تا به حال قهوه نگرفتم 

از تارووت هم توبه کردم چون حس کردم گناهه 

میشه یبار لطف کنی برا من قهوه بگیری به نیت اینکه حس احمدرضا با زهرا چیه؟و کی خواستگاری میکنه؟

حس می کنم روم کراشه ولی حرکتی ازش نمیبینم میخوام بدونم منتظرش بمونم یا حذفش کنم

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

عزیزم من تا به حال قهوه نگرفتم از تارووت هم توبه کردم چون حس کردم گناهه میشه یبار لطف کنی برا من قهو ...

ابر میبینم. بارش باران رحمت در زندگیت نزدیک است. دعاهایی که این روزها میکنی و از خداوند میخواهی گره گشای کارهایت باشد به ثمر نشسته. اما مراقب باش که اگر قدر پیشامدهای خجسته ای که پیش رویت هست را ندانی همین ابر میتواند آنچنان طوفانی در زندیگت به راه بیاندازد که از بدنیا آمدنت پشیمان شوی. نمیخواهم توی دلت را خالی کنم چون ابر اول از همه نشان رحمت است و شادمانی. اما لازم دانستم هشدار دهم تا در خوشی گمراه نشوی و گذشته ات را فراموش نکنی.

. آب آبشاری میبینم که مظهر حیات و سرزندگی است ، از وضعیت فعلی خودت راضی نیستی اما شاد باش چراکه پیشرفت شما در کارت و ترفیع مقامت میبینم و موقعیت اجتماعیت دگرگون خواهد شد و به موقعیتی قابل ستایش خواهی رسید. پس نگران وضعیت امروزت نباش و به برنامه ای که برای آینده در ذهن داری جامه عمل بپوشان که پیروزی و شادی در انتظار توست

. زندگی آرامی داری، بسیار آرام. من اگر جای تو بودم برای خودم اسپند دود میکردم. خطری نمیبینم و نه گرفتاری. آنچه هست بسیار جزیی است. انشالله همیشه همچنان زندگی به کامت باشد.

. این روزها گره در کارت افتاده. یک بسته میبینم. اما این بسته به زودی باز می شود و از وضعیت و گرفتاری کنونی رهایی خواهی یافت و نگرانی هایت به تدریج، یکی پس از دیگر برطرف خواهد شد

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

ابر میبینم. بارش باران رحمت در زندگیت نزدیک است. دعاهایی که این روزها میکنی و از خداوند میخواهی گره ...

مرسی عزیز دل خیلی لطف کردی

فقط اینکه خودت قهوه گرفتی یا آنلاین گرفتی؟

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

سلام میشه بگید که برای اظطراب و استرس شدید چی خوب هست ؟؟

چه موضوعی باعث اضطراب و استرس شما میشه

شرمنده شما میتونید بگید چ اسمی بهمون میاد و تاثیر مثبت داره برامون

انتخاب اسم با ارتعاشات مثبت یه کار خیلی خاص و شخصیه، چون اسم می‌تونه انرژی خاصی رو وارد زندگی آدم کنه. اگه دنبال اسمی هستی که ارتعاشات مثبتی داشته باشه، می‌تونیم از چند زاویه بهش نگاه کنیم:

🌟 ویژگی‌های یک اسم با ارتعاش مثبت

- آوای نرم و دلنشین: اسم‌هایی که تلفظشون روانه، حس آرامش می‌دن.

- معنای روشن و مثبت: مثلا اسم‌هایی که به نور، عشق، آرامش یا رشد اشاره دارن.

- هماهنگی با عدد تولد یا مسیر زندگی: در علم عددشناسی (نومرولوژی)، هر اسم عددی داره که می‌تونه با انرژی شخص هماهنگ باشه.

✨ چند پیشنهاد اسم با ارتعاشات مثبت

| اسم | معنی | حس القایی |

|-----|------|------------|

| رها | آزاد، بی‌قید | حس آزادی و رهایی |

| نورا | نور، روشنایی | انرژی روشن و الهام‌بخش |

| آوا | صدا، نغمه | لطافت و زیبایی |

| ساینا | دانا، خردمند | آرامش و تعادل |

| هلیا | خورشید | گرما و قدرت درونی |

| آرمیتا | آرامش یافته | صلح و سکون |

سلام بانو

من از شما راهنمایی می‌خوام

از این ماه کل حقوق همسرم می‌ره واسه قسط منزلی که خریدیم. البته بگم که سه ساله این خونه رو خریدیم، ولی قسط و قرض بسیار سنگین کردیم. تا الان رنگ خونه رو ندیدم، چون رهن کامله. توی این سه سال قسط و قرض‌ها رو پرداخت کردیم. از شروع سال جدید تا الان در حال وام گرفتن هستیم تا پول رهن رو هم جور کنیم. اول مهر قرداد مستاجرمون تموم می‌شه، باید پولشو کامل بدیم. تا قروون آخر حقوق همسرم می‌ره واسه قسط (از این ماه)

من خودمو خیلی این در و اون در زدم تا کاری واسه خودم دست و پا کنم ولی نشده تا به الان...

شدیداً محتاجم تا کاری داشته باشم برای خرج زندگیمون...

حالا بعد از این همه روده درازی از شما خواهش می‌کنم یه فالی چیزی واسم لطفا بگیر، ببینم تو این اوضاع اسفناک چی کار کنم؟

خدا خیرت بده