2777
2789

خانما من حدودا از اول مرداد رفتم کار با دستگاه ورزش تقریبا سنگین ۲ ساعت ورزش میکنم 

بعد خلاصه غذامم کم کردم دارم رژیم میگیرم

بعد حالا بعد ۱۷ روز از پریود قبلیم دوباره پریود شدم!در حالی اکثرا ۲۵ تا ۳۰ روزه بود مدتش!حالا هم پریود شدم خونریزی خیلیی کم 

ولی مثلا رفتم دوباره ورزش بعدش دیدم خونریزی زیادی کردم و لخته سیاهه.... تازگیا تو پریودیم یه بار خونریزی کمه یه بار زیاد!قبلا اینطوری نبود!

😭چیشده چیکار باید بکنم 

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موز بخور فعالیتای سنگین نکن زیاد

اینم طبیعیه ۱۷ روز بعد بشی

ولی حواست باشه یه وقت خونریزی مثانه نداشته باشی

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

اینم بگم مجردم

عزیزم کاملاً قابل درکه که این موضوع نگرانت کرده، و نگرانی‌ات هم کاملاً بجاست.

اجازه بده برات توضیح بدم که چی ممکنه باعث این وضعیت شده باشه و چه کاری باید انجام بدی:

---

🔍 چه عواملی ممکنه باعث این تغییرات شده باشه؟

۱. ورزش سنگین ناگهانی

وقتی بدن به طور ناگهانی وارد فعالیت سنگین (مخصوصاً تمرینات قدرتی یا کار با دستگاه) بشه، می‌تونه تعادل هورمونی رو موقتاً به هم بزنه.

مخصوصاً اگر بدن به این شدت ورزش عادت نداشته باشه.

این می‌تونه باعث پریود زودتر از موعد یا نامنظم بشه.

۲. رژیم غذایی سخت و کاهش کالری

وقتی خیلی کالری کم می‌خوری (مخصوصاً اگر پروتئین و چربی سالم کافی نباشه)، بدن وارد حالت «استرس» می‌شه.

هورمون‌هایی مثل استروژن و پروژسترون دچار نوسان می‌شن.

این می‌تونه باعث کاهش یا افزایش خونریزی، لکه‌بینی، یا حتی قطع پریود بشه.

۳. لخته خون و تغییر شدت خونریزی

لخته‌ها ممکنه به خاطر عدم خروج منظم خون در زمان مناسب باشن یا افزایش ناگهانی جریان خون بعد از تحرک.

نوسانات هورمونی، کم‌خونی، کم‌آبی یا حتی ورزش زیاد باعث می‌شن رحم درست منقبض نشه، که خروج خون به شکل لخته درمیاد.

---

⚠️ چه زمانی باید بری دکتر؟

اگر موارد زیر رو تجربه می‌کنی، بهتره سریعاً با یک متخصص زنان مشورت کنی:

🔴 خونریزی شدید که پد به سرعت خیس می‌شه (هر یک ساعت یک پد کامل)

⚫ لخته‌های خیلی بزرگ (بیش از یک سکه یا گردو)

🔁 ادامه داشتن پریودهای نامنظم یا دوبار در ماه برای چند سیکل متوالی

😵 ضعف، رنگ‌پریدگی یا سرگیجه

😰 درد شدید غیرمعمول یا تب

---

✅ فعلاً چیکار کن؟

🧘‍♀️ کاهش شدت ورزش:

دو هفته ورزش رو سبک‌تر کن (به‌خصوص تمرینات قدرتی یا کار با وزنه).

ورزش هوازی ملایم مثل پیاده‌روی یا یوگا بهتره فعلاً.

🥗 تغذیه رو اصلاح کن:

از رژیم‌های خیلی سخت پرهیز کن.

مطمئن شو پروتئین، چربی سالم، آهن، و ویتامین B12 به اندازه می‌خوری.

خرما، عدسی، تخم‌مرغ، گردو، گوشت قرمز یا سبزیجات سبز تیره بخور.

📅 تقویم پریود رو ثبت کن:

دقیق یادداشت کن که کی پریود شروع و تموم می‌شه، چقدر طول می‌کشه، رنگ و شدت خون چطوره.

این اطلاعات خیلی به دکترت کمک می‌کنه.

---

✳️ جمع‌بندی:

بدن تو داره به تغییرات بزرگ عادت می‌کنه. ورزش و تغذیه خوبن ولی نباید افراطی باشن، چون سیستم هورمونی خیلی حساسه.

اگر تا سیکل بعدی همچنان نامنظمی یا خونریزی غیرعادی داشتی، حتماً برو متخصص زنان یا پزشک عمومی تا سونوگرافی یا آزمایش‌های هورمونی برات بنویسن.

اگه خواستی برات چک‌لیست سوالات مهم برای دکتر رو هم می‌نویسم ❤️

دو

ست داری یه برنامه تنظیم شده ورزشی و تغذیه‌ای هم بهت بدم مخصوص دوره پریود و کنترل هورمون؟

عزیزم کاملاً قابل درکه که این موضوع نگرانت کرده، و نگرانی‌ات هم کاملاً بجاست.اجازه بده برات توضیح بد ...

عزیزم از چت جی بپرس بهت میگه کسی اینجا این ساعت دکتر زنان که توی سایت نیست زندگی دارن اینا هم 

به خاطررژیم وورزش هستشاگه ادامه بدی بدنت عادت کنه اوکی میشهاگرنشدبعدش برودکتر

بعد لخته سیاه چرا؟من تپلم بعد حس میکنم دفعه های قبلی بخاطر چاقیم کم و زیاد بوده و حالا که ورزش میکنم داره خون هایی که مونده بوده توی دیواره رحم خارج میکنه !برای همین سیاه!ولی خب همچنان خیلی کمه خونریزیم!!!روز دومم و انکار نه انکار غیر اون یه بار بعد ورزش بقیه هیچی...نگرانم😭ولی هرچی میگم بریم دکتر کسی محل نمیزاره 

ممنون 🤍🌸🙏

بعد لخته سیاه چرا؟من تپلم بعد حس میکنم دفعه های قبلی بخاطر چاقیم کم و زیاد بوده و حالا که ورزش میکنم ...

لمته سیاه که طبیعیه منم دارم همیشه روز سوم چهارم پریودیم

روزاول دوم پریودیمم پریودیم خیلی کمه وقهوه ای هست

لمته سیاه که طبیعیه منم دارم همیشه روز سوم چهارم پریودیمروزاول دوم پریودیمم پریودیم خیلی کمه وقهوه ا ...

یعنی طبیعیه😭....

مرسی 😭از شدن نگرانی مدام دلشوره داشتم 

بازم ممنون مهربون🤍

بعد لخته سیاه چرا؟من تپلم بعد حس میکنم دفعه های قبلی بخاطر چاقیم کم و زیاد بوده و حالا که ورزش میکنم ...

دیواره رحمت داره کنده میشه تا ساخته بشه تا دوره بعدی وسط کار شب میشه می‌ریزه انقد به بدنت فشار اوردی

دیواره رحمت داره کنده میشه تا ساخته بشه تا دوره بعدی وسط کار شب میشه می‌ریزه انقد به بدنت فشار اوردی

چیکبار کنم اخه🥲تپل شدم الان تازه کنکور دادم تصمیم گرفتم لاغر شم طبق برنامه میرم جلو .....😭کلافه شدم بخدا 

لمته سیاه که طبیعیه منم دارم همیشه روز سوم چهارم پریودیمروزاول دوم پریودیمم پریودیم خیلی کمه وقهوه ا ...

عزیزم ایشون که پریود سون عادی نیست که بگیم پریود اصلی بعد اون لخته رو که همه دارن موقع پریود شون

عزیزم ایشون که پریود سون عادی نیست که بگیم پریود اصلی بعد اون لخته رو که همه دارن موقع پریود شون

لخته رو آره ولی همش میگم آخه اینقد سیاه!میگن خیلی بده اگه سیاه باشه کلا!!

اونم بعد ۱۷ روز ...یه بار اینطوری شدم قبلا اونم سال پیش بود 

😭

چیکبار کنم اخه🥲تپل شدم الان تازه کنکور دادم تصمیم گرفتم لاغر شم طبق برنامه میرم جلو .....😭کلافه شد ...

خب برو دکتر 

من بدون ورزش با کم غذا خوردن توی تابستون بعد کنکورم ۲۰ کیلو کم کردم 

دو روز یه بار یه وعده غذای بزرگ می‌خوردم 

بقیه روز هم یا خواب بودم یا کتاب می‌خوندم ورزش خاصی نداشتم تمام بدنم لاغر شده بود صورت شکم 

دکترم رفتم مشکلی نداشتم البته من ۷۰ بودم شدم ۵۰ 

الکی چرا خودتو ناقص می‌کنی عزیزم بعدا بچه نمیاریا