2777
2789

فرستادم برای چت جی پی تی این همه دکتر دیدن چطور بهم نگفتن کم خونی داری تا امشب چت جی پی بهم گفت کم خونی شدید داری میدیدم لرز  شدید میکنم موقع پریودی حتی تو این گرما بااینکه شدید‌گرماییم موقع پریودی چندتا پتو باید سرم بزارن کولر خاموش

لعنت بهتون دکترا حرامتون‌اون پولها چطور بهم نگفتید

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

اخ اخ منم پریودی لرز میکنم 

یعنی جوری که چند ثانیه یخخخخخ 

بعد دوباره گُر میگیره بدنم 

دوباره سردم میشه دوباره دستو پام از عَرَق! خیس میشه...

پس بگو واسه کم خونیه 

چون من کم خونم واقعا ولی نمیدونستم علت این اتفاق کم خونیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ اخ منم پریودی لرز میکنم یعنی جوری که چند ثانیه یخخخخخ بعد دوباره گُر میگیره بدنم دوباره سردم میشه ...

اره منم امشب فهمیدم منم همینجوری میشم دقیقا

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

با وجود هوش،مصنوعی بی سوادی عده زیادی از دکترای بی سواد آشکار میشه

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

یعنی برای بارداری چون کم خون هستین سخت میشه باردار شد

بله متاسفانه ی سقط هم داشتم ک الان فهمیدم بخاطر کم خونی شدیدم بود چطور هیچ دکتری بهم نگفت این همه خرج کردم این همه دکتر رفتم

یعنی برای بارداری چون کم خون هستین سخت میشه باردار شد

اره ی چیزی تو بدن کم باشه نمیشه پریود شد

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
با وجود هوش،مصنوعی بی سوادی عده زیادی از دکترای بی سواد آشکار میشه

یعنی دارم دیوانه میشم این همه خرج کردم چطور نکفتن بهم 

چت جی بی تی از کجا دان کنم عزیزم

از اپ استور یا گوگل پلی

چطور از این برنامه استفاده می‌کنید چ برنامه ایه از کجا دانلود کنم

هوش مصنوعیه 

از گوگل پلی یا اپ استور میتونید دان کنید

Chatgpt

عکس برنامشو میفرستی؟ چنتا دان کردم نمیشه عکس براش فرستاد

ChatGpt