2777
2789

آره عزیزم بالاست 

منم بعد سه تا سقط شوهرم آزمایش و سونو داد فهمیدیم واریکوسل داره مورفولوژی پایین و دی اف آی بالا۲۲ بود 

رفت عمل کرد پارسال 

خرداد آزمایش داد دی اف آی شده ۱۰ 

مورفولوژی هم درست شد

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم بالاست منم بعد سه تا سقط شوهرم آزمایش و سونو داد فهمیدیم واریکوسل داره مورفولوژی پایین و د ...

اخه زیر ۲۵ک نوشته خوبه چطور ۲۲بالا بود الان باردار شدین؟

اخه زیر ۲۵ک نوشته خوبه چطور ۲۲بالا بود الان باردار شدین؟

زیر۱۵ عالیه برابارداری 

نه من تنبلی دارم این ماه کلی دارو‌خوردم آمپول آزاد سازی زدم دوروز هم تاخیر دارم بی بی چکم مثبت آزمایش منفی هنوز بلاتکلیفم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

زیر۱۵ عالیه برابارداری نه من تنبلی دارم این ماه کلی دارو‌خوردم آمپول آزاد سازی زدم دوروز هم تاخیر دا ...

ایشتلا باردار بشی شوهرم خرکت و مورفولوژی و همه چی در حد عای فقط همین دی اف آی نمیدونم بخاطر چیه تا نوبت دکترم بشه خل میشم من خودم تیروییدم چهار بود الان با دارو شده دو و نیم یکمم استرسیم کلا

ایشتلا باردار بشی شوهرم خرکت و مورفولوژی و همه چی در حد عای فقط همین دی اف آی نمیدونم بخاطر چیه تا ن ...

مکمل اسپریژن بده خییییلی خوبه 

شیرموز درست کن 

و اینکه مهمه رابطه زیاد داشته باشی تا اسپرم تخلیه بشه هرچی بیشتربهتر

مکمل اسپریژن بده خییییلی خوبه شیرموز درست کن و اینکه مهمه رابطه زیاد داشته باشی تا اسپرم تخلیه بشه ه ...

همه اطرافیانم چن تا چن تا بدون دغدقه باردار شدن برا ما کلی داستان شده 

همه اطرافیانم چن تا چن تا بدون دغدقه باردار شدن برا ما کلی داستان شده

دقیقا...

من اگه سقط نداشتم میشد ۴ تا بچه😂

من با یه سقط داغون شدم دیگ تحمل سقط ندارم

انشاالله دفعه های بعدی بارداری کامل داشته باشی سالم بغلش کنی...

سقط تجربه بدیه روح رو داغون می‌کنه جسم که هیچ...

انشاالله دفعه های بعدی بارداری کامل داشته باشی سالم بغلش کنی...سقط تجربه بدیه روح رو داغون می‌کنه جس ...

دقیقا من اظطرابم زیاد شد ایشالا تو هم همینطور ایشالا ک الان باردار باشی و سالم بمونه

دقیقا من اظطرابم زیاد شد ایشالا تو هم همینطور ایشالا ک الان باردار باشی و سالم بمونه

ممنونم