2777
2789

خیلی ناراحتم....

هیچی ندارم بپوشم هیچی

یه مقدار پول داشتم دادم کادو برا دختر داییم که برم تولدش فرداس جشنه و تو یه باغ دعوتم کردن بیام بعد از ده سال که نه عروسی نه مهمونی نه جشن تولد رفتم ولی هی انقدری داغون و افسرده ام که حد نداره انقدر نابودم که حد نداره

تاپیک قبلیم یه سری چیزا رو گفتم الانم که چون نمیتونستم لباس بخرم رفتم از دوستم قرض بگیرم که گفتن گوه نخور غلط کردی نباید چیزی از کسی بگیری و تمام اصلا جشن نرو

حالم زیاد خوب نیست خانواده پایه ای ندارم ...مامانم هیچوقت برای شادیم تلاشی نکرد ...

درک میکنم ولی راه حلی ندارم

خودم تولد رفیق صمیمیم چون هیچ لباس مناسبی نداشتم نرفتم و دروغ گفتم که نمیتونم بیام :(

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شومیز شلوار ساده بپوش

ندارم عزیزم مناسب جشن نیست 

تیشرت میگن بپوش با شلوار برو اگرم نمیخوای نرو اینو میگن

اخه زایع است توی باغ جشن باشه من با 18 سال سن اینطوری برم آرایش هم که ندارم بکنم 

درک میکنم ولی راه حلی ندارمخودم تولد رفیق صمیمیم چون هیچ لباس مناسبی نداشتم نرفتم و دروغ گفتم که نمی ...

من یدونه دوست صمیمی بیشتر ندارم که از اون میخواستم بگیرم بقیه دوستامم نهایتا سه تا دارم دیگه که صمیمی نیستم در این حد باهاشون که اصلا جشن هاشون رو نمیتونم برم یه بیرون هم بزور 

کلی استرس و خجالت باید بکشم وقتی جشن دعوتم میکنن

حالم خیلی بدهه مادر آدم که از بچگی حمایتت نکرده باشه باهات یبارم وقت نگذرونده باشه همیشه ام بگه نونم زیاده برات بخرم چیکار کنم اصلا هیچی از زنانگی نفهمیدم تا وقتی که خودم یاد گرفتم 

موهامو از ته میزدن که نخوان شونه کنن چقد دلم پرههه چقدررر

هیچی ندارم واقعا

عزیزم بنظرم همینکه آرایش کنی و موهاتو خوشگل کنی خودش خیلی خوبه :)

شلوار جین داری؟ اگه داری با ی لباس مشکی بپوشی خیلی قشنگ میشی،و مطمئنم که همینجوریشم خوشگلی فقط اعتماد به نفس نداری

کرونا قرار نبود جسم انسان هارو بکشه...ساخته شده بود برای قتل روح انسان ها

عزیزم بنظرم همینکه آرایش کنی و موهاتو خوشگل کنی خودش خیلی خوبه :)شلوار جین داری؟ اگه داری با ی لباس ...

شلوار جین دارمم ولی برام گشادهه و همه جا پوشیدمش یک ساله فقط همونو میپوشم اشکالی نداره؟؟

دیگه از حالت رسمی در میاد 

عزیزم بنظرم همینکه آرایش کنی و موهاتو خوشگل کنی خودش خیلی خوبه :)شلوار جین داری؟ اگه داری با ی لباس ...

مرسیی آرایش و مو که نمیدونم چیکار کنم داشتم فکر میکردم برم جایی برام براشینگ کنن نمی‌دونم هزینه اش چقدر میشه 

شلوار جین دارمم ولی برام گشادهه و همه جا پوشیدمش یک ساله فقط همونو میپوشم اشکالی نداره؟؟دیگه از حالت ...

نه چه اشکالی داره اخه

دامن چی نداری؟

مرسیی آرایش و مو که نمیدونم چیکار کنم داشتم فکر میکردم برم جایی برام براشینگ کنن نمی‌دونم هزینه اش چ ...

اگه خودت تو خونه اتو مو داری خودت موهاتو درست کن

برا آرایشم بزن تو پینترست کلی آموزش میکاپ میاره

نه چه اشکالی داره اخهدامن چی نداری؟

هیچی

یدونه دارم مال یازده سالگیم خیلی وقته بچه بودم مال فرم گروه موسیقی بود

کمرش اندازمه ولی زیپش خراب شده میخواستم بپوشمش ولی گفتم زایع اس بالا تنه چی بپوشم چون براقه مثل ساتنه و مدلش یجوریه 

اگه خودت تو خونه اتو مو داری خودت موهاتو درست کنبرا آرایشم بزن تو پینترست کلی آموزش میکاپ میاره

اتو مو دارم مال بیست سال پیشه خوب گرم نمیشه سر همین میگم براشینگ انجام بدم نمی‌دونم هزینه چقدر میگیرن واییی دلم نمی‌خواد هی بگم ندارممم ندارمم اعصابم خورد میشه دلم نمیخواد جوری به نظر بیاد که بدبختم 

ارایشم ارههع مرسییییدببینم چی میشه من فقط یه مداد چشم و ریمیل و رژلب دارمم با اونا اموزش خط چشم نگاه کنم ببینم چطوریه

اتو مو دارم مال بیست سال پیشه خوب گرم نمیشه سر همین میگم براشینگ انجام بدم نمی‌دونم هزینه چقدر میگیر ...

معمولا ۲۰۰ ، ۳۰۰ اینا میگیرن ولی بازم مطمئن نیستم🥲

کرم پودر داری؟