2777
2789
عنوان

زندگی با مرد بددل خیلی سختههههه

266 بازدید | 32 پست

کیا شوهراشون بددلن؟؟

بخدا پیرشدم

نگین طلاق ک نمیشه

تو بعضی موارد بهتر شده ولی کلا همون عوضی 

چقدر غبطه میخورم ب اونایی که باشوهراشون صمیمی آن و همه‌چیز بهش میگن..

اونوقت منه خدازده میترسم چیزی بگم یا مثلا بگم مزاحمی دارم..

بیرون رفتنم محدود 

درسو کار تعطیل

تازه انقد مریضه یبار تو مسافرت گفتم نگاه شوهره چی میگه ب زنش پرید بهم ک ب توچه ب حرف غریبه گوش دادی؟؟؟؟

دست بزن هم ک پیدا کرده 

خدایا ازت میخوام امشب آخرین شب زندگیم باشه

بچه ها خیلی دلم گرفته

خدا لعنتش کنه محوبشه هرچی شوهر بددله

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا امونمو بریدهخسته شدم خداشاهده خودکشی اگ گناه نبود خودمو میکشتم

میزاره جایی بری بیای خودت؟

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

تا مغز و استخوان درکت کردم.15ساله ....دیگه کلا افسرده شدم.حتی با خواهرام هم ارتباط ندارم.پسراش میگه ...

یعنی از اول اینجوری بود یا بدتر شد ب مرور؟

منو میگفت تا سرکوچه میری تامغازه میری خبر بده کم کم نگفتم بیخیال شده هیچی نمیگه ولی بازار رفتنم کنترل شدست هرقبرستونی برم باید جواب بدم جز خونه خواهربرادر و مامانم ک چیزی نمیگه

یعنی از اول اینجوری بود یا بدتر شد ب مرور؟منو میگفت تا سرکوچه میری تامغازه میری خبر بده کم کم نگفتم ...

شوهرمنم تنهابدیش اینه که نمیزاره خودم جایی برم بیام دخترم۶سالشه.فوقش دوتاچهارراه برم خودم.بقیه چیزا اوکیه

اره ولی بیین الان فردا باید برم بازار کاردارم مث سگ میگ نه

خب نگو اجازه میدی بگو میرم.فلان جا کار دارم

یعنی از اول اینجوری بود یا بدتر شد ب مرور؟منو میگفت تا سرکوچه میری تامغازه میری خبر بده کم کم نگفتم ...

بازم خوبه خونه خواهر بردار می‌زاره.من هر خریدی با کارتم کردم باید گزارش بدم.وقای اعتراض میکتی با کمال پررویی میگه کی بهت گفتم و دعوا راه میندازه.کلا دیگه با اقوام خودم ارتباط ندارم چون می‌دونم به چیزی ازش بیرون میاره.ارزومه برم خونه خواهر زادم. یعنی خواهرم زنگ بزنه یا برادرم میگه چرا زنگ زدن چیکارت دارن.اونا که زنگ نمیزدن.اصلا تفکراتی داره.تحصبل کرده هم هست.بعد از اون ور میگه خونه دوستات برو.تو دلم میگم.وقتی آدم خونه خواهرش نره می‌خوام صد سال سیاه خونه دوست هم نره