2777
2789
عنوان

چرا الان کسی بچه دار نشه

173 بازدید | 20 پست

میدونم الان وضع اب و برق و این نابسامانی ها بسیار زیاده ...درسته ..ولی اینا هم بالاخره یه دوره ای داره

نظر شما نسبت به عقیده ی من چیه؟ 

ببینید من خودم میگم اینده ی جوونا تو این جامعه تباهه اینم بر اساس زندگی که خودمون تجربه داشتیم میگیم  ولی قبول دارید 

بیشتر از جامعه (که میدونم وضعش بیش از اندازه افتضاحه)

مقصر این عقیده پدر و مادرای ما هستن؟ 

پدر و مادرهای اون دوره یعنی دهه شصت به بعد اصلا بچه هاشونو درست راهنمایی نمیکردن که چه رشته ی خوبی برن که فردا شاغل بشن؟ کدوم دانشگاه برن؟ با کی ازدواج کنن؟ چند سالگی ازدواج کنن؟ 

چون اصلا خودشونم نمیدونستن 

اصلا اگاه نبودن 

قبول دارین حتی الان اگه یه بچه ی بیاد و با یه پدر و مادر اگاه اصلا سرنوشتش مثل ما نمیشه؟

بهارین رشته بهترین شغل بهترین درامد رو حداقل برای خودش بوجود میاره حالا فارغ از ازدواج خوب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظر شخصیمه

با همسرم توافق کردیم تا عمر داریم بچه دار نشیم، حتی به صورت کتبی ام ذکر کردیم...امروزم سر همین قضیه با مشاور دعوام شد... مخالفم بود🤦🏻‍♀️

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

یه دختره تو کلاسمون بود نصف صورتش ماه گرفتگی بود بخاطر همین موضوع همیشه افسرده و تنها بود کلا بچه آووردن ترسناکن اگه مشکلی داشته باشه خدای نکرده همیشه در عذابه

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

اره سرنوشتش بد تر میشه نبود اب و برقالودگی اب و هواتورم وحشتناکفساد بسیار بیکاری پاسپورتی که هربار ب ...

خب می تونه مهاجرت تحصیلی کنه 

الان چند تا از دوستای من مهاجرت کردن 

ببین منظور من اینه که ادم با پدر و مادر اگاه بدبخت نمیشه

مخالفم

راهنمایی زیاد موثرنیست وقتی ظرفیت نباشه

بگم به بچم برو کدوم رشته؟برو پزشکی! اوضاع پزشکارو نمیبینی؟!

بگم برو مهندسی شریف بخون،اوضاعشونو نمیبینی؟

چقد مگه ظرفیت شغل هست

خب می تونه مهاجرت تحصیلی کنه الان چند تا از دوستای من مهاجرت کردن ببین منظور من اینه که ادم با پدر و ...

ادم تو این جامعه در هرصورت بدبخته مگه گاو باشه نفهمه لطرافش چه خبره 

فرزند بیارم که امیدوار باشم مهاجرت کنه؟ عقل چی میگه؟

پدر و مادری که خودش زیر بار قسط و وام با آینده ی نامعلوم مونده بچه آوردنش اضافه شدن بار جدید ! اکثر بچه های الان خودرای و زیاده خواه هستن ، دهه هفتاد به بالاییها مطیع بودن و قانع 

آمار معدل نهایی ها کاملا نشون میده وضعیت پدر و مادر آگاه چی بوده 🤦😐 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خب می تونه مهاجرت تحصیلی کنه الان چند تا از دوستای من مهاجرت کردن ببین منظور من اینه که ادم با پدر و ...

سختی بدبختی رو بکشیم که برای کشورهای دیگه کارگر تولید کنیم ؟ منطقتو دوست داشتم 🤦🖐️ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦