2777
2789

من خودم خونه پدرم بالاشهر بود وضعش خوب بود اما خب طلاق گرفتن اینم زد بنام زنش چیزی به ما نرسید

ولی دوست پسرم خونه باباش اونجا که بوده باباش زرنگ بوده بعد فوت مادرش سریع زن گرفته زن دومم طلاق داده مهریه نداده زن سومم گرفته به اینم چیز خاصی ندادن

حالا یه خونه ۲۰ میلیاردی مونده که باید بین ۳ برادر ۳ خواهر تقسیم بشه 

فقط خدا میدونه این چقدر پز میده همش میگه من مهندس بالاشهرم مادرم بالاشهر زایمان کرده من بالاشهر متولد شدم باکلاسم من ارث بهم میرسه تو ارث گیرت نمیاد 

یا زن دوم گرفتن بابامو مسخره میکنه در حالیکه بابای خودش سه تا گرفته معتادم بوده 

چی بهش بگم از رو بره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اینطور ادما باید گفت باشه تو راست میگی

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

یبار خواهرش از شهر دیگه اومد اینجا خونه خواهرش بهش گفته بود گشنمه اونم غذا سرد جلوش گذاشته بود چون بدش میومده بیاد خونش اینم گفته بود گرمش کن

خواهراش مثل روانی به جون هم افتادن کارش به بیمارستان قلب کشید بستریش کردن خخخ