2777
2789
تو به راه بیارش .قبل رسیدن خونه بگو آماده ام بریم یه دور بزنیم یا شام بخوریم بگو بریم یه بستنی بیرون ...

الان زندگیم مگه چیه که بعد بچه اوضاع درهم برهمم بشه حالم خیلی بده خانوادمم نیستن نمیدونم به کی پناه ببرم دیگه چون باردار هم هستم نمیتونم برم شهر خودم به مدت اونجا باشم خیلی فشار روانی رومه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سر خودت من فهمیدم راه حل درستی ندادم پاک کردم چقدر بی شخصیتیت واقعا

چقدر راحت حکم قتل یه بچه را میدی 

ایشون به قدر کافی حالش بد هست 

بعد بیفکر یه چیز میگی؟؟؟ 

این کمترین چیزی بود که می‌شد بهت گفت وگرنه من بی شخصیت نیستم 

از این به بعد هم بفهم به زن باردار چی میگی

عزیزم بخاطر هورموناته وگرنه مشکل سختی نیستخواهر من سر بارداری دوم که دوقلو بودن چند بار میخواست الکی ...

منم حالم چندان خوب نیست خودم به شدت حالت تهوع دارم از صبح تا شب میارم بالا اینم اینجوری دیگه جون  ندارم واقعا

چقدر راحت حکم قتل یه بچه را میدی ایشون به قدر کافی حالش بد هست بعد بیفکر یه چیز میگی؟؟؟ این کمترین چ ...

بشدت نامحترم هستید متأسفانه 

شما دید راه حل من درست نیست محترمانه به من تذکر میدادید 

شاید من واقعا متوجه نبودم اون لحظه چی گفتم

م نه متاهل هستم نه بچه دارم و اطلاعات کافی دربارشون ندارم 

تنها چیزی که به زهنم رسید رو گفتم بعد یکم فکر کردم دیدم حرفم درست نبود پاکش کردم 

و اینکه من اصلا به شما اجازه نمیدم دخالت کنید رو حرفای من

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

چقدر راحت حکم قتل یه بچه را میدی ایشون به قدر کافی حالش بد هست بعد بیفکر یه چیز میگی؟؟؟ این کمترین چ ...

اشکال نداره اونم منظور بدی نداره میگه یعنی اون بچه رو هم بدبخت نکنم ولی نمیتونم بچمه اگه شده بعدش جدا شم و تنها بزرگش کنم این کارو میکنم

بشدت نامحترم هستید متأسفانه شما دید راه حل من درست نیست محترمانه به من تذکر میدادید شاید من واقعا مت ...

عزیزم واقعا نظرتون غلط اندر غلطه 

آدم دلش نمیاد یه جوجه یا حیوان را اذیت کنه بعد بیاد بخاطر اینکه یه آدم احساس یکنواختی کنه حکم قتل بچه را بده. 

عزیزم واقعا نظرتون غلط اندر غلطه آدم دلش نمیاد یه جوجه یا حیوان را اذیت کنه بعد بیاد بخاطر اینکه یه ...

حرفتون کاملا درسته 

من متوجه شدم خودمم🥰

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

اشکال نداره اونم منظور بدی نداره میگه یعنی اون بچه رو هم بدبخت نکنم ولی نمیتونم بچمه اگه شده بعدش جد ...

کی گفته قراره بدبخت بشه. 

منم سر بچه دومم حالم بد بود اما دائم به خودم میگفتم تنها حامیش منم. 

بعد از تولد را میخوای چکار کنی خیلی شرایط سختیه 

ببین شوهرتون هم مثل شما نگران آینده بچه ست و فقط بروز نمیده باور کن بیخیال نیست. 

کی گفته قراره بدبخت بشه. منم سر بچه دومم حالم بد بود اما دائم به خودم میگفتم تنها حامیش منم. بعد از ...

اره میدونم گاهی میگه نگران ایندشم ولی خب پس من این وسط چیم مردی که به زنش اهمیت نده به بچه چه اهمیتی میده