2777
2789

من هفته ۲۲ بارداری هستم  دو هفته پیشم سرکلاژ کردم بهم دکتر لیدی میل داد چون عاشق بچه تپلم چی بخورم😍 و اینکه آیا لیدی میل مؤثره روزی دوبار میخورم 

من چون وزن جنینم کم بود دکتر تجویز کرد دو طعم مختلفش رو هم گرفتم ولی حالمو بهم میزد نمیتونستم بخورم با این حال همون یه کمی هم که به زور خوردم تاثیر داشت

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من چون وزن جنینم کم بود دکتر تجویز کرد دو طعم مختلفش رو هم گرفتم ولی حالمو بهم میزد نمیتونستم بخورم ...

من عاشق طعمشم وانیل گرفتم روزی دولیوان میخورم امیدوارم تاثیر داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق طعمشم وانیل گرفتم روزی دولیوان میخورم امیدوارم تاثیر داشته باشه

نوش جان خیلی خوبه که میتونی بخوری ولی به نظر من زیاده روی نکن. پسر من وزنش خیلی کم بود دکتر گفت روزی دوبار بخور. شما هنوز اوایلی بیشتر سعی کن غذا بخوری وزن بچه بیش از حد بالا باشه هم خوب نیست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.