2777
2789
عنوان

اگر همه تون شام و ناهار لاکچری می خورید پس این گرونی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5059 بازدید | 182 پست

برفرض که درست باشه حالا یه غذا خوردن شده نشونه ی پولداری و بی دغدغگی؟؟

مردم خونه که نمیتونن بخرن،ماشین خوب که نمیتونن بخرن،تفریح خوب که نمیتونن برن،لباس گرون که نمیتونن بخرن،هزینه ی یه ترمیم دندون که خداتومنه و...

وقتی هیچ کاری نمیتونن بکنن معلومه که فقط یه غذارو میخورن.

تفریح لاکچری اکثریت مردم شده کافه رستوران و دورهمی با تنقلات و غذا و...

دیگه اگه یه غذای خوبم که نیاز اولیه ی هر آدمیه نتونیم بخوریم که دیگه باید بریم بمیریم!

فکر کنم شما انتظار داری همه کاسه به دست سر چهارراه باشن واسه گدایی تا باور کنی مردم پاره شدن فقط کوک زدن و با بخیه سرپان

کاربر خانم هستم.

این که هر چی درمیاوردن خرج شکم می شد مال دو سه سال پیش بود. الان خرج شکمم نمی شه واللا. اصلا نمی رسه ...

عزیزم من تو پایین شهر تهران زندگی میکنم ولی هر کی اطرافم هست خوب میخوره و حتی خوب میپوشه ....اوضاع به اون بدی که شما میگین نیست .تعداد محدودی درامدشون به غذای خوب نمیرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که هر چی درمیاوردن خرج شکم می شد مال دو سه سال پیش بود. الان خرج شکمم نمی شه واللا. اصلا نمی رسه ...

ببین مثلا خودمون مثل قبل هر آخر هفته نمیریم رستوران ولی ماهی یه بار میریم از نظر خرید مواد غذایی هم نمیشه از تغذیه زد مردم مسافرت حاضرن کمتر برن ولی از غذا نزنن

دیگه مردم یه بچه نهایتا دوتا بچه دارن،تو خونه های آپارتمانی فسقلی زندگی میکنن،تنها کاری که میتونن بکنن غذا و لباس خوب برای بجه هاشونه.

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
اوضاع بد هست اما با همه بدیش بازم مردم میتونن هر چند کمتر اما بازم کباب و قورمه بخورن ، انتظار دار ...

بله انتظار دارم. خیلی هم انتظار دارم. چون می بینم خب. دارم می گم عالی ترین مدرسه در سطح شهر که ننه باباهاشون خودشون فرهنگی کمتر نیستن از سه سال پیش تا حالا خیلی تغییرات داشتن از لحاظ سطح درآمد و تأثیرم روی درسشون گذاشته. اصلا خود دانش آموز کار می کنه و توی کلاس خوابش می بره

سلام عزیزم ارادت دارم خدمتتون شب خوش بانو الهی همیشه زندگی پر برکت داشته باشی 🥰🥰

سلام عشق جانم

ممنونم بابت دعات،زندگیتون پررزق و روزی❤️

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مردم مینالن ولی فروشگاهها و مغازه ها میری میبینی خوبم خرید میکنن. نمیگم سختی برای عده ای نیست. اینجو ...

من تو فروشگاه کار کردم مردم میان خرید ولی چیز گرون برنمیدارن و همش قیمت میپرسن میگن گرونه ارزون ندارین؟،تو نگاهشون حسرت هست

اجباری خو نیس کسایی که شام خوب خوردن میگن اونی که تخم مرغ خورد نمیگه

آخه اینا فردا هم بیای بپرسی باز همون شام لاکچری رو می گن و تأکید دارن روش. یعنی اینا از هر دهکی از جامعه که هستن اصلا دهک 10 فرض کنیم یعنی گرونی ها تأثیر نذاشت روشون که حداقل یک شبش رو لاکچری نخورن؟

ما ماشین نداریم

با اتوبوس و مترو اینور اونور میریم

بچه ها کوچیکن تو سن رشد

نمیتونم بگم یک ‌شب نون پنیر بخورین شب بعد کره مربا

من اعتقاد سفت و محکمی به رزاقیت خدا دارم. معتقدم خدا خودش روزی رسونه، شکر گزار باشی و ناله سر ندی خودش میرسونه حتی بیشتر از نیاز

اکثر اوقات الحمدلله غذامون به راهه حتی شده یک سیب زمینی سرخ شده باشه

دور و برم هم دیدم ادم هایی که یا از نهارشون میزنن یا از شامشون ولی از ژل و ماسک مو و رنگ موی انچنانی شون غافل نمیشن یا لباس های چند میلیونی توی مجالس

هرکس یک سبک زندگی ای داره دیگه

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗.