2777
2789
عنوان

اگر همه تون شام و ناهار لاکچری می خورید پس این گرونی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5056 بازدید | 182 پست

من بشخصه اعتقادم بر اینه هرچ پول دربیاریم خرج شکم شه قشر مرفه هم نیستم

نمیتونم یماه گوشت نخورم چ برسه یسااال

دلیلی نداره بخان اینجا تز بدن

دیگ ی قرمه سبزی کباب ابگوشت غذای معمولیع ک شاید با غذاهای حاضری برابری کنه خرجش..

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتو درگیر اینجا نکن کسی از اینجا آمار کشور در نمیاره هیچکس راست نمیگه منم شبی چیکن استراگانوف و خا ...

منم سر شب شتر زدم زمین واسه شامم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

سعی میکنیم خورد و خوراک خوب باشه چون بچه داریم 

ما خودمون حیوون پرورش میدیم عزیزم مرغ خروس اردک 

بوقلمونم داشتیم  

تا زمانی ک خدا یاری کنه جانمون سلامت باشه برای تهه آذوقه تلاش میکنیم  تنها دلخوشی ک برای ما مونده همین غذای خوب خوردنه در کنار خانواده

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

اوضاع بد هست اما با همه بدیش بازم مردم میتونن  هر چند کمتر اما بازم کباب  و قورمه بخورن ، انتظار داری بگن نون و پنیر ؟ 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

منم سر شب شتر زدم زمین واسه شامم

خوبه 

من طاووسم تو حیاط بود خاستم گاو بکشم گفتم تو روحیه حیوون خونگیم تاثیر میزاره کنسل کردم

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

عزیزم یه چیزی بگم والا من یکی فقط توو نی نی سایت دیدم که هم ناهار هم شام غذای سنگین می خورن اولا که خیلی مضر هست دوما والا من تازه به این دید نگاه می کنم یه خانوم به خودش توهین می کنه که دائما توو آشپزخونه باشه(میشه به این دید نگاه کرد که حالا خانوما می خوان بهترین غذا رو برای خانواده فراهم کنن)ولی من حس خوبی از این کار نمی گیرم به همسرم دوره آشنایی تاکید کردم به این موضوع و اونم براش تعجب نداشت که شام غذا درست نکنم و معمولا سبک بخوریم خودش هم مثل خانواده خودمون بود دوستان و آشنایان هم ندیدم بگن ما شام همیشه غذای سنگین می خوریم دوباره

مردم مینالن ولی فروشگاهها و مغازه ها میری میبینی خوبم خرید میکنن. 

نمیگم سختی برای عده ای نیست. 

اینجورم نیست کل جامعه دچار فقر مطلق شده باشن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مردم ‌که هیچ تفریح و مسافرتی ندارن .پیشرفت نمیتونن بکنن ...در نهایت هرچی در میارن خرج شکم میشه ....

این که هر چی درمیاوردن خرج شکم می شد مال دو سه سال پیش بود. الان خرج شکمم نمی شه واللا. اصلا نمی رسه به شکم. من دستم توی قیمت ها هست می دونم. به واسطه شغل بابام اینا هم از دانش آموزا که قشر زیادی از مملکتن خبر دارم. الان اگر هشت ماه کار کنن 3 ماه خرج شکم می شه. واسه 5 ماه بعد باید نزدیک یک سال دیگه کار یا پس انداز داشت

دیدم اوناییکه وضعشون خوب نیست همه چی میتونن بخرن ولی خب گوشت قرمز نمیخرن مرغ جایگزین میکنن وگرنخ کسی گشنه نمونده قرمه سبزی لوبیا و سبزی و لیمو و پیاز و ادویس چیز خاصی نداره حالا بعضیا مرغ میریزن

مردم مینالن ولی فروشگاهها و مغازه ها میری میبینی خوبم خرید میکنن. نمیگم سختی برای عده ای نیست. اینجو ...

خدا از دهنت بشنوه. چیزی که من می بینم عکس اینه. حالا یه عده ای میان می گن کجا زندگی می کنی مگر؟ در جواب اونا از الان بگم:

پشت کوه.

پشت کوه های آلپ

گروونی و تورم زیاد باعث میشه پول بی ارزش بشه اونقدر که طرف دیگه نتونه خونه و رمین بخره با خودس میگه بدرک حداقل غذای خوبی بخورم حرفت عجیب بود انگار انتظار نون و پیاز ار مردم داری عجب

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است