2777
2789

منم ساده ام ولی بنظرم خوبه سادگی توی دنیایی ک همه شبیه همدیگه هستن و همه گرگن تو ساده باش سادگی خودش در جایگاه خودش همیشه خاص و شیک و بدون تکرار و واقعیه چون خود واقعیتی نقش بازی نمیکنی همینش قشنگه 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتابا حرفای قشنگی میزنن، راستم میگن

ولی پیاده کردن نقشه کتابها تو زندگی واقعی یکم سخته

تجربه و درس گرفتن از رفتار بقیه گرینه بهتریه، در کنارشم کتاب بخون

اینکه بدونی کجا چه حرفیو بزنی و کجا سکوت کنی خودش نصف راهه

لازم نیس گرگ باشی، انسان درستی باشی و ب کسی آسیب نرسونی همین کافیه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

زنان زیرک واقن متوجه میشم چقدر ساده ام

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

چقدر از اين جمله "با سياست باشيم" حرص ميخورم

يا هستيم يا نيستيم

در واقع يا ننه بابا اينطوري بودن يا نبودن

محاله از ننه يه ساده و ببوي من بچه با سياست در بياد

بخاي هم اداش رو در بياري "م ي ر ي ن ي" بدتر

يك كلمه ملت ياد گرفتن با سياست باش ولي حتي نميدونن چطوري؟ 

تمام سیاست اینه که تو عصبانیت کاری نکنی بعد بشینی فکر کنی چه کار کنی 

اگه در مورد شوهرته کتابای در مورد شناخت اقایون کمکت میکنه 

عضو گرو های زناشویی ایتا هم هستم خیلی مفیدن حتی پولی هاشم شرکت کردم خوب بود

تمام سیاست اینه که تو عصبانیت کاری نکنی بعد بشینی فکر کنی چه کار کنی اگه در مورد شوهرته کتابای در مو ...

دقیقا درست میگی 

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

چقدر از اين جمله "با سياست باشيم" حرص ميخورميا هستيم يا نيستيمدر واقع يا ننه بابا اينطوري بودن يا نب ...

ننه منم زیادی ساده س😁اما من بعد ازدواج ،از خونواده شوهرم درس گرفتم مثل اونا باسیاست رفتار میکنم

تمام سیاست اینه که تو عصبانیت کاری نکنی بعد بشینی فکر کنی چه کار کنی اگه در مورد شوهرته کتابای در مو ...

با جاری ک بد ذاته و قط ارتباطی

و فقط توی جمع بخاطر اینکه خودشو خوب نشون بدع میاد بلند بهت سلام میده

ولی تنها ببیندت رد میشه 

میره چیکار میکنی؟

فراموشی کیمیاست