2777
2789

اوکی عزیزم منم دقیقاً همین مشکل رو داشتم یه مدت 😅

دستگاه RF (ار اف) واسه چربی‌های موضعی مثل زیر سوتین بد نیست، مخصوصاً اگه لاغر باشی و فقط همون یه قسمت اذیتت کنه. ولی واقعاً باید چند جلسه بری و با رژیم غذایی سالم ترکیبش کنی، چون به تنهایی معجزه نمی‌کنه. اثرش موقتیه اگه سبک زندگی تغییر نکنه.

من خودم یه مدت با رژیم و پیاده‌روی درستش کردم ولی چیزی که واقعاً کمکم کرد، دنبال کردن روند کاهش اندازه بود چون می‌دیدم چه تاثیری داره.
یه اپی هست به اسم دایتنو که باهاش وزن و قدماتو ثبت می‌کنی، حتی می‌تونی دوستاتو هم اد کنی و ببینی چی کار می‌کنن 😄 من با خواهرم ریختیم توش و کلی بهمون انگیزه داد چون همو چک می‌کردیم 😅

در کل، ار اف خوبه ولی تنهایی نه... حتماً ورزش ملایم و تغذیه سالمم کنارش باشه 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی عزیزم منم دقیقاً همین مشکل رو داشتم یه مدت 😅دستگاه RF (ار اف) واسه چربی‌های موضعی مثل زیر سوتی ...

عزیزم من وزنم متناسبه اما شکمم خیلی بزرگه

با ار اف یا سایر دستگاه خا اوکی میشه؟

با رژیم و ورزش نمیره.همه جا لاغر میشه جز شکم

عزیزم من وزنم متناسبه اما شکمم خیلی بزرگهبا ار اف یا سایر دستگاه خا اوکی میشه؟با رژیم و ورزش نمیره.ه ...

آها، می‌فهمم چقدر اذیت‌کنندست وقتی وزن خوبه ولی شکم بزرگ می‌مونه. راستش، دستگاه‌هایی مثل RF یه کم ممکنه کمک کنن ولی معمولاً تضمینی نیست و نتیجه‌ش به خیلی چیزها بستگی داره. بعضی وقتا هم علت‌های هورمونی یا استرس پشت این موضوع هست که با رژیم و ورزش حل نمیشه راحت.
شاید بهتر باشه یه پزشک متخصص هم مشورت کنی تا ببینه علت دقیق چیه. امیدوارم زود راه حل خوبی پیدا کنی!