2777
2789

بخاطر مشکلات خانوادگی یک هفته دارم از افسردگی میمیرم خودمو نمی‌شناسم

موهام همش کوتاه کردم وقتی حالم خوب بود الان ۴۲ثانتی هست یکم بلند شده اما می‌خوام کوتاه کنم تا جایی که گردنم دیده شده حالم بده یک نفس کشیدم میخام بنظرتون برام روحم انجام بدم؟

میدونم بعدا فامیلامون منو‌مسخره می‌کنن که ری..دم رو موهام اما به ت.خمم نیست

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حس می‌کنی حالت خوب میشه با این کار انجام بده، 

چون منم تو همین فکرم تو این چند روز کوتاه میکنم 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

ي مدل خوشگل بزن ولی تا سرشونه خوشگل تره نه کوتاهه نه بلند

موهام کلا نزدیک سزشونس‌میخام بزنم نفس بکشم اما نمیدونم

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

اگه حس می‌کنی حالت خوب میشه با این کار انجام بده، چون منم تو همین فکرم تو این چند روز کوتاه میکنم

اوه میخام همین کارو کنم چون قبلا حس خوبی ازش گرفتم

با اینکه ماه دیگه عروسیه برام مهم نیست

عجبمن روی سیگار خالی. میکنم عصبی که میشم ولی برو موهات رو خوشگل بزند

اره سیگار اره اما میخام خانواده سختگیر

سیگار تو کجا کنم سر همین یکبار بگا رفتم

منم خوانوادم فهمیدن اما باز کشیدم

اوه امیدوارم واقعا به هروی میخوای برسی 👋