2777
2789
عنوان

راه درمان شپش تو رو خدا بگید

75 بازدید | 11 پست

امروز سر دختر 2 ساله ام دیدم شپش زده همه رو با دست کشتمش بعد بردم حموم خودمم حموم کردم سشوار کشیدم همه لباس و ملحفه ها رو شستم چیکار کنم برن کلا 

برو عطاری محلول آرسین بگیر

اگه نداشت ی محلول دیگه هست یه پودره و روغن

یکبار بزنی همشون میرن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل شامپوتون ی مقدار خیلی کم سرکه قاطی کن از این به بعد...نرم کننده بگیر بریز تو سرتون با شونه دندونه ریز شونه کن بعدم این کار رو چند روز تکرار کن هر چی بیشتر مواد شیمیایی میزنی مقاومتشون بیشتر میشه 

بلایی که شونه فلزی سر مو میاره رو هیچی نمیتونه درمان کنه

شونه ها که همه فلزیه

چوبیرها هم جون ندارن

چی استفاده کنیم؟

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

شونه ها که همه فلزیهچوبیرها هم جون ندارنچی استفاده کنیم؟

میدونم عزیزم قدیما که تازه شپش مد شده بود داخل شامپوها یک مدل شونه پلاستیکی میذاشتن که شبیه چنگکای کشاورزی بود🤣🤣اونا خیلی خوب بودن منتها بیشرفا دیگه تولیدش نکردن