2777
2789
عنوان

مجردان و متأهلان بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عب نداره هر سوالی داری بپرساین ادمی که میگم از مذهبی بودن فقط پینه پیشونی و چادر الکی رو میشناختن... ...

من باید چطوری بفهمم مذهبیه یا ادعا شو درمیاره 

ببیند عکس فیلم تو پیچش از کربلا هست 

از شهدا هست اصلا چند وقت پیش عکس گذاشته بود از موکب 

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

مشخصاتی که گفتی خیلی شبیه به کسی که ادعا میکرد عاشقمه بود

شگفتا شما کجایی هستید 

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

نمی‌تونم بگممیشه حداقل فامیلیشو بگید؟

ن خب منم نمیتونم بگم 

اسم شهر بگی ک بهتره .اگه اونه من نمیرم باهاش 

و اگه دوسش داری احتمال برگشتون بیشتر میشه 

من باید چطوری بفهمم مذهبیه یا ادعا شو درمیاره ببیند عکس فیلم تو پیچش از کربلا هست از شهدا هست اصلا چ ...

اصلا به اینا توجهی نکن

نمیدونم عکس پروفایل و پیج و اینا

به حرفاش رفتاراش اینکه بهت احترام میزاره یا نه رفتارش با خانوادش چجوره؟

دختر بازه قبلا با چند نفر بوده عمق رابطه ای که داشته چقدر بوده

اگر به واجبات باشه که دشمنای امام حسین از همه پایبند تر بودن....ببین چقد حلال حروم میشناسه امانت داره ؟

حالا تو خون منی توی تنی یا نه

از دل عاشق من دل میکنی یا نه

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

اصلا به اینا توجهی نکننمیدونم عکس پروفایل و پیج و اینابه حرفاش رفتاراش اینکه بهت احترام میزاره یا نه ...

خب چطوری متوجه یشم 

فقط یادمه یه سری عکسذاشته بود یا دست یه دختر پسر بود کنار هم با فاصله ک انگشتر هاشون عقیق یود همین 

دیگه چیزی نمیدونم ازش