2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه اتفاقای بد میوفته همیشه غمگینم💔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

ببخشید اسی. بچه ها میشه تاپیک اخرم ببینین؟❤️

خواهش میکنم گلم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود                                                                                        

امروز مزخرف بود دعا کنید فردا خبری ک میخامو بشنوم

انشالله عزیزم 

خیلی بد... رفتم پیش مشاور باهاش دعوام شد، اومدم خونه با مامان بابام بحثم شد، الآنم دارم کارامو میکنم😃💔

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

همیشه اتفاقای بد میوفته همیشه غمگینم💔

درکت میکنم خودمم همینطورم انشاللعه خدا بهترین روز ها رو بزودی برامون رقم بزنه

گرما زده شده بودم حالم خوب نبود رفتم دکتر بهم سرم و کلی قرص داده

ای وای من از این گزما الان حالت خوبه؟

ای وای من از این گزما الان حالت خوبه؟

آره عزیزم الان بهترم مجبور شدم برای یه کاری از ساعت ۵ تا ۹ شب بیرون باشم بعد که اومدم خونه جنازم افتاد انقد که حالم بد بود

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

خیلی بد... رفتم پیش مشاور باهاش دعوام شد، اومدم خونه با مامان بابام بحثم شد، الآنم دارم کارامو میکنم ...

ولی من وقتی با مامانم بحثم میشه حالم خیلی بد میشه جوریکه فقط باید بخوابم و قرص خواب بخورم افسرده هم هستم