2777
2789
عنوان

پسرم بچه هاروزده توی کلاس😭

1110 بازدید | 44 پست

امسال ۶ساله میشه 

توی کلاس ورزشی که میره چندتا پسرشیطون باهاش دوست شدن به شوخی به همدیگه میزنن 

من هربار به پسرم تذکر دادم 

امروز که رفتم مربی منو کشید کنار گفت چندتا مامانا گفتن سانس پسرشما و اون دوستشو عوض کنیم ولی حیفه وکارش خوبه حالا شما تذکر بدید بهش 

وای من از وقتی اومدم خونه دارم گریه میکنم😭

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اسم یکی از بچه هارو برد گفت مامان اون گفته

من وایسادم بیرون کلاس 

به مامانه گفتم ببخشید شما گفتید سانس پسرمن عوض بشه؟ 

چرا به خودم نیومدین بگین؟ 

مامانه گفت من نگفتم سانس عوض بشه فقط گفتم پسرمن داره اذیت میشه وخودم دیدم پسرتون زده توی دهن بچه من😭

منم معذرت خواهی کردم ازش و توضیح دادم که فقطتو این کلاس انقدر شیطونی میکنه 

خیلی دلم گرفته خاک بر سرم کنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

گریه نداره که عزیزم این شیطنت بین بچه ها مخصوصا پسر بچه ها رایج هست 

با گفت و گو باهاش موضوع را حل کنید 

لطفاً از خشونت استفاده نکنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
باباش پرخاشگره؟

از همین قضاوتا نشستم گریه میکنم 

ابرومو برد دیگه دلم نمیخوادببرمش

گریه نداره که عزیزم این شیطنت بین بچه ها مخصوصا پسر بچه ها رایج هست با گفت و گو باهاش موضوع را حل کن ...

اخه اینکه رفتن به مربی گفتن 

خیلی خجالت زده ام کردن 

به مامانه گفتم شما میومدید به خودم میگفتید خب بچه هستن میدونید که نمیشه من برم وسطکلاس پسرمو کنترل کنم 

دلم نمیخواد دیگه ببرمش

بعد اسم یکی از بچه هارو برد گفت مامان اون گفتهمن وایسادم بیرون کلاس به مامانه گفتم ببخشید شما گفتید ...

عزیزم گریه نداره 

اولا پسرا خیلی خیلی شیطونن....بعدا حتما به پسرت تذکر بده که بچه ها رو نزنه چون قطعا کتک میخوره خودشم 

گریه برای چی اگه پخمه و کتک خور بود گریه میکردی

فعلا که مامان بچه های پخمه رفتن واسه من شکایت کردن