2777
2789
عنوان

میشه ی دختر تنها تهران زندگی کنه

182 بازدید | 19 پست

ی موقعیت شغلی برام پیدا شده میخوام خوابگاه بگیرم برم تهران

به نظرتون خرج و مخارجم چقد میشع؟بدون ریخت و پاش و کافه رفتن های الکی و..کلا بدون موارد غیر ضروری

اصن ی دختر تنها میتونه تهران زندگی کنه؟امنیت داره یا ن

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت به فلک رسد کلاهت که سر همه سرانی

سخته ...

خیلی باید مراقب باشی ولی خب نشدنی که نیست. باید خیلی زرنگ و هوشیار باشی 

اگه غذا حساب نکنی و پول خوابگاه هم حساب نکنی ماهی ۴ـ۵ تومن میشه هزینه رفت آمد و شارژ و ...

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خوده دخترم داره ولی یه اشنا داشته باشید خوبه

اشنا ندارم اصلا

از چ نظر ب دختر بستگی داره

هزینه ک بستگی داره ولی زیاد اذیت نمیشی اگ مدیریت کنیاره امنه من خودم چند سال مستقل زندگی کردم

ممنونم مثلا چقذ ذر میاد هزینه ها؟

سخته ...خیلی باید مراقب باشی ولی خب نشدنی که نیست. باید خیلی زرنگ و هوشیار باشی اگه غذا حساب نکنی و ...

رفت و امد اگه با مترو باشه چی؟چرا اخه چار پنج تومن فقط رفت و امد

من خودم بستگی داشتگاهی ی چیزی پیش میومد یا....ولی بین ۴ تا ۷ تومن

کدوم منطقش از نظر امنیت بهتره؟

من خودم بستگی داشتگاهی ی چیزی پیش میومد یا....ولی بین ۴ تا ۷ تومن

شما خونه از خودتع یا خوابگاهی؟

رفت و امد اگه با مترو باشه چی؟چرا اخه چار پنج تومن فقط رفت و امد

با مترو خب ارزون تر 

نه مثال زدم یعنی هزینه های جانبی غیر غذا و خوابگاه اینقدر میشه اینترنت، وسایل بهداشتی ، شارژ گوشی، و ...

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨