2777
2789

افرین سوال منو پرسیدی

ولی جوابشم میدونم پسر جماعت کلا سنگ دلن

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دل شکستن دختر پسر نداره اتفاقا دخترا سنگ دل ترن و یکی بهتر ببینن خداروبنده نیستن!

بعد کی این مصداق رو تایید می‌کنه وفاداری و تعهد مهم تربن‌اصل هر رابطه ای دختر پسرم ندارم قرار نیست چون من آدمیزاد به هر کس ناکسی لبخند بزنم 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال کبیر 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

. ولی من حس میکنم آقایون قلب ندارن بجاش یه سنگهجای قلبشون

دقیقا داری اشتباه فکر میکنی من این فگر شما راحب دخترا دارم از بس چمششون دنبال بهتره که خوبی های طرف مقابل نمیبینن و سنگ دلن راحت رها میکنن

خوش قلب ترین پسر نی نی سایت  

کجا دخترا خدا بنده نیستن  نامرد تر از پسر وجود نداره امروز یک دختره سیده ۱۷ساله خیلی خوشکل مثل عروسک بخاطر یک پسره لش کثافت که وابسته اش شده بود رفت با دوست دختره رل زد این دختره در کمال شوک ساعت دوازده شب  بیمارستان باتلاش دکترا وشستشوی معده سم قرص برنج کارش تمام کرد عکس اعلامیه اش بزارن عکسش اینجا میزارم  بعد اسی جاتن میپرسی چرا دل پسرا سنگ 

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)