2777
2789
عنوان

دیجی کالا پولمو نمیده

181 بازدید | 12 پست

جریان از این قراره که حدود دوهفته قبل یه مداد رنگی و یه موس مو سفارش دادم

چهارشنبه گذشته رسید گنجه و رفتم تحویل گرفتم.ایکاش اونجا بازش میکردم اما رفتم خونه.دیدم فقط مداد رنگی رو فرستادن اونم اشتباه.چیزی نبود که سفارش داده بودم

موس مو هم توش نبود

همون روز مرجوع زدم و تماس هم گرفتم که موس مو رو نفرستادن

جمعه اومدن بردن و دوشنبه پولو ریختن تو دیجی پی اما فقط پول مداد رنگی!!

زنگ زدم گفتن پیگیری میکنیم.فرداش زدم باز گفتن پیگیری میکنیم

منم عصبانی شدم هرچی تونستم گفتم و اوناهم مثلا از طرف مجموعه عذرخواهی کردن و گفتن بازم پیگیری میکنن!!

دیروز بازم زنگ زدم گفتن مورد شما نیاز به پیگیری بیشتر داره چون گزارش دادن موس مو تو بسته گذاشته شده،باید دوربین ها چک بشه!!!

منم گفتم پولش اونقدری نیست که من انقدر تو این چندروز زنگ زدم و پول تلفن برام افتاده اما هرچقدر هم کم میخوام پس بگیرم چون مجموعه تون خیلی بی مسئولیته

باز عذرخواهی کردن و مثلا پیگیری میکنن

منم گفتم تا امروز نریزین از مراجع قضایی پیگیری میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حقی؟؟اونا از هزارتومنی میگذرن؟؟چرا پنج روزه پیگیری نشده؟

ببین آخه باید ثابت بشه که نبوده ،ببین تو سفارش کد کالا چی خورده؟کد همون کالا رو بده ببینم از مجموعه کم سده؟و بعد ارسال از کجا بود ؟دیجی یا فروشگاه؟اما خسته نکن خودتو کاملا درست میکنم

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

ارزش نداره عزیزم .به دیجی کالا هم باید حق بدی تا حدودی

یادمه اینجا یکیگفت یه ادم پولدار اسبابازی میخریده تا بچه هاش چند روز باهاش بازی میکردن

بعد الکی به بهانه الکی مرجوعش میکرد

اینجوری نامردی میکرد

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

یادمه اینجا یکیگفت یه ادم پولدار اسبابازی میخریده تا بچه هاش چند روز باهاش بازی میکردنبعد الکی به به ...

منم همینو میگم که باید حق داد ،ادما به کاری میکنم اعتماد میره

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

یادمه اینجا یکیگفت یه ادم پولدار اسبابازی میخریده تا بچه هاش چند روز باهاش بازی میکردنبعد الکی به به ...

اخه لااقل میگن دوربین چک کنیم چک کنن ببینن

وقتی دستم نرسیده دیوونه ام انقدر پشت خط بمونم پیگیر بشم