2777
2789
عنوان

انتخاب رشته دبیرستان😮‍💨

184 بازدید | 20 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه🤗

من دوهفته پیش هدایت تحصیلیم اومد و همه رشته هارو مجاز شدم و الان بین رشته انسانی و تجربی موندم🤦‍♀️

از یه طرف می گم برم انسانی چون داره بازار کارش رشد می کنه و برم فرهنگیان یا مدیریت مالی بخونم 

ولی راستش به دروس انسانی علاقه خاصی ندارم 

از یه طرف هم می گم برم تجربی چون رشته های دانشگاهی این رشته رو دوست دارم و نسبتا به کتاب های این رشته هم علاقه مند هستم ولی وحشت دارم از کنکورش از نهایی هاش از همه چیزش و بیشتر از همه اینکه اگه برم نتونم درس ها رو مدیریت کنم😪😔

لطفا راهنماییم کنین🥺🥹🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل مورد علاقت چیه؟حداکثر ساعت مطالعه ات چقدره؟نمره ی علوم و ریاضی و مطالعات و... رو بگومعدل نهمت چن ...

شاید باورتون نشه ولی یه همه رشته های دانشگاهی این دو رشته علاقه مندم😪😅😅

اگه آدمی هستی که عاشق حل کردن ریاضی و مسائل فیزیک علومت هستی و زده نمیشی تجربی 

واسه تجربی وضع مالی هم باید اوکی باشه 

ولی اگه عاشق مطالعات اجتماعی بودی و مطالب حفظی انسانی 

هرچند این یه دیدگاه کلی 

شاید باورتون نشه ولی یه همه رشته های دانشگاهی این دو رشته علاقه مندم😪😅😅

سلام من انسانی خوندم دروس رشته انسانی علاوه بر حفظی بودنش تحلیلی هستش یعنی شما جامعه شناسی و تاریخ و منطق رو صرفا با حفظ کردن نمیتونی توش موفق باشی حتی در حد پاس کردن و تو رشته های دانشگاهی انسانی دروسی مثل ریاضی جایگاهی انچنانی نداره ولی خب تجربی کاملا با انسانی متفاوته و خودتون باید همه این جوانبو بسنجی 

سوالی در مورد انسانی داشتی من در خدمتم